Фудбал Фудбал/Вести

Rodić – Vratiće se kad-tad

Nedostajalo je jako malo da se Milan Rodić nađe na svim evropskim sportskim portalima kao strelac najlepšeg gola 5. kola grupne faze Lige Evrope.

540-rodic-4326.jpg

Međutim, srećan nije bila naklonjena našem fudbaleru.

— Ne razmišljam više o toj prečki, bilo pa prošlo. Verujem da će se vratiti kada bude najpotrebnije, možda već protiv Kelna. Odigrao jesam dobru utakmicu u ofanzivi, ali ne razmišljam o svom učinku, važno je da ekipa kao celina dobro funkcioniše, naročito zadnja linija čije sam i ja deo. Sve mi je lakše da igram, polako prolazi i taj bol u prstu sa kojim sam imao dosta problema ove jeseni, i to se odražava i na moje partije — rekao je Rodić po sletanju na beogradski aerodrom.

Mišljenja su nepodeljena: Crvena zvezda je bila bolji protivnik u Belorusiji.

— Odigrali smo dobar meč, ali nismo imali sreće, pogotovo ja u tri dobre šanse. Nadam se da će se sve to vratiti kada bude važno. BATE je dosta čvrsta ekipa, ali nadigrali smo ih tokom svih 90 minuta utakmice.

Zvezda će prolaz u eliminacionu fazu takmičenja potražiti 7. decembra protiv Kelna.

— Verujem da će biti krcat stadion, da ćemo imati odličnu podršku. Znam da bi naši navijači i sa krova Marakane gledali tu utakmicu da mogu.  Prolaz dalje je nešto u šta svi verujemo, i ne samo u prolaz nego i u pobedu protiv Kelna. Neće biti lako, ali mi znamo koliko možemo — jasan je Rodić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама