Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Bili smo bolji

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle utakmice da je Crvena zvezda došla po pobedu u Belorusiju, i da je bila bliža pobedi.

540-vladan-274.jpg

— Mislim da smo imali odlične prilike, ali jednostavno nismo dali gol. Moramo da budemo zadovoljni bodom. Odigrali smo bez kalkulacija, pokazali da smo ekipa koja je došla da se nadigrava i da igra na pobedu. Moja filozofija je takva da ako se od početka braniš, nemaš puno šanse da uradiš to što si zamislio. Izuzetno sam zadovoljan, igrali smo mnogo bolje nego u Beogradu. Tad smo malo bili pod euforijom. Nije nam BATE napravio bilo kakve probleme. U igri morate da imate činjenicu da će protivnik da napravi neku šansu. Sve u svemu sam zadovoljan i mislim da smo odigrali dobru utakmicu — tvrdi Zvezdin šef.

Zvezdina odbrana blista, ali već tri utakmice zaredom nije bilo postignutog gola.

— Realizacija… Tako vam je to u fudbalu, tako treba i prihvatiti. Dobro je što smo odigrali čvrstu, dobru odbranu. Pozitivno je što pravimo šanse, golovi će doći. Imamo dobre napadače i ne brinem se što se toga tiče 

Utakmica u Beogradu protiv Kelna će sve odlučiti.

— Sa rezultatom u Kelnu, očekujemo punu Marakanu. Igraćemo na našem stadionu, pred našom publikom, želimo da pobedimo Keln i da prođemo u narednu rundu — rekao je Milojević.

 

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама