Фудбал Фудбал/Вести

Pešić – Ne tražimo junaka, već pobedu

Napadači Crvene zvezde se u poslednje vreme nalaze u sjajnoj formi, a jedan od njih je Aleksandar Pešić.

540-pesic-54362.jpg

Pešić je ove sezone postigao čak 16 golova, uz neverovatnih 10 asistencija. Sjajnu formu Aleksandar želi da nadogradi i u Belorusiji.

— Svi mi u svojim glavama zamišljamo kako bi mogla da teče utakmica, zamišljamo razne scenarije, ali najvažnije nam je da odigramo kao i prethodne utakmice. A da li ću ja, ili Boaći, ili neko treći biti junak, potpuno je nebitno. Želimo samo da ostvarimo dobar rezultat, a ako i Boaći ili ja odigramo dobro, biće nam drago — rekao je Pešić.

Zvezda je svoju evropsku priču i započela protiv ekipe BATE Borisova. Zvezda je vodila, BATE je izjednačio, ali naš napadač veruje da će sutrašnja utakmica biti drugačija.

— To je bila naša prva utakmica u Ligi Evrope, od tada smo mnogo naučili. Biće nam sa jedne strane lakše, ali sa druge strane teže jer ovo nam je možda i najvažnija utakmica posle Krasnodara. Mi ćemo dati svoj maksimum, u dogovoru sa šefom radićemo ono što zahteva od nas. BATE je dobra ekipa, ali ja verujem u svoju ekiou. Nikoga nećemo potceniti, ali daćemo maksimum da pobedimo — jasan je Pešić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама