Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши Одбојкашице СДЦЗ

U utorak i sredu prvi mečevi četvrtfinala Kupa

Prve utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije na programu su u utorak i sredu (21. i 22. novembar). Odbojkašice Crvene zvezde će igrati protiv Dinama iz Pančeva, a odbojkaši će snage odmeriti sa Spartakom iz Subotice.

Naši odbojkaši će u roku od nedelju dana odigrati čak tri utakmice sa subotičkim Spartakom. U dosadašnjem toku sezone u Superligi Spartak je ostvario dve pobede i četiri poraza, a u osmini finala Kupa Srbije savladali su imenjaka iz Ljiga.

Zvezda je posle nešto slabijeg starta ostvarila dobre rezultate i iz meča u meč igra crveno-belih je sve bolja. U osmini finala Kupa, posle velike borbe, eliminisan je Mladi radnik u Poažrevcu sa 2:3.

Prvi susret četvrtfinala Kupa Srbije za odbojkaše između Spartaka i Crvene zvezde igra se u utorak 21. novembra od 19 časova u HS Dudova šuma u Subotici. Meč će suditi Ivan Lazarević i Robert Leko.

U konkurenciji odbojkašica rival Zvezdinih dama je pančevački Dinamo. Crveno-bele su posle odličnog početka sezone u Supeligi doživele dva vezana poraza, dok je Dinamo na začelju tabele bez pobede i bodova.

U dosadašnjem toku sezone Zvezda i Dinamo su već odigrali jedan meč u Pančevu kada su okviru 3. kola BPŠ Superlige slavile crveno-bele sa 0:3, po setovima 13:25, 20:25, 16:25. U osmini finala Kupa Srbije Dinamo je sa 0:3 savladao Vranje, dok je Crvena zvezda maksimalnim rezultatom eliminisala Milenijum iz Niša.

Prva utakmica četvrtfinala Kupa Srbije za odbojkašice između Dinama i Crvene zvezde igra se u sredu 22. novembra od 17 časova u SH Strelište u Pančevu od 17 časova. Meč će suditi Anđelko Popović i Vladimir Stojanac.

Obe revanš utakmice će se odigrati u utorak 28. novembra u Beogradu.

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu se igraju dve utakmice. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala.

Vest preuzeta sa sajta OK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама