Фудбал Фудбал/Вести

Krstičić – Da obezbedimo proleće u Evropi

Fudbalere Crvene zvezde za dva dana očekuje revanš meč sa ekipom BATE Borisova u okviru grupe „H” Lige Evrope. Zvezdin vezista Nenad Krstičić ističe da je njegova ekipa izvukla pouke iz prvog susreta dve ekipe.

krsticicvestNIK_9016.JPG

– Teška borba je bila na Marakani, ali mislim da je sada sve drugačije. To je bilo prvo kolo, ogromna euforija je bila prisutna, ponela nas je i publika i čitava atmosfera sa tribina. Svi smo želeli da pobedimo tu utakmicu, mnogo smo srljali i BATE nas je hvatao na kontre. Ovog puta će biti potpuno drugačiji meč, njima je pobeda imperativ, moraju da igraju otvorenije, a mi to možemo da iskoristimo. Nećemo ni mi da se zatvorimo, igraćemo kao što to radimo u prvenstvu i ići ćemo na sva tri boda. Idemo da jurimo pobedu i da obezbedimo sebi ostanak u Evropi i na proleće – rekao je Krstičić.

Zvezdin vezista izuzetno ceni belorusku ekipu.

– Oni su zaista kvalitetna ekipa, znamo da će biti teško. Imaju dosta iskusnih igrača, standardni su u evropskim takmičenjima, iskusniji su od nas, ali  mi imamo više kvalitetnih igrača i moramo to da iskoristimo i da pobedimo. Možda je upravo ta utakmica najbitnija od svih koje smo imali u grupi. Pobedom možemo već u Belorusiji da završimo posao i rešimo pitanje prolaska grupe. Skoncentrisani smo samo na tu utakmicu, odlično radimo i nadam se da ćemo osvojiti tri boda.

Izabranici Vladana Milojevića ne znaju za poraz na gostovanjima u Ligi Evrope.

– Igramo zaista dobro, pobeda u Kelnu i bod u Londonu to i potvrđuju. Očekujem da će i u Borisovu biti dosta naših navijača koji nam pružaju neverovatnu podršku gde god da igramo. Optimista sam, pozitivno razmišljam i verujem da možemo da ostvarimo odličan rezultat.

Krstičić se, zahvaljujući dobrim igrama u crveno-belom dresu, vratio u erprezentaciju Srbije i zaigrao na meču sa Kinom.

– Bio je naporan i dug put, ali sam izuzetno srećan što sam ponovo zaigrao za našu reprezentaciju. Znao sam kada sam dolazio u Zvezdu da ću igrama u klub zaslužiti poziv u reprezentaciju, osetio sam kada sam dolazio da je ovde dobra atmosfera, da su pozitivni i stručni ljudi. I saigrači, stručni štab i navijači su mi ulili ogromno samopouzdanje i svi su zaslužni za moj povratak u reprezentaciju – poručio je Krstičić.

 

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама