Хокеј Хокеј/Извештаји

Duplo slavlje Zvezde protiv ljubljanske Slavije

Hokejaši Crvene zvezde do 18 godina odigrali su jučer i danas dve utakmice protiv ekipe Slavije iz Ljubljane i zabeležili dve pobede.

Prva utakmica odigrana je jučer u dvorani “Zalog” pred 40 gledalaca i crveno-beli su zasluženo slavili rezultatom 1:3 (0:1, 0:2, 1:0).

U prvom periodu igre jedini strelac bio je Marko Dragović koji je Zvezdu već u 3. minutu susreta doveo u vodstvo od 0:1. Do kraja ovog period više nije bilo golova, a u drugoj trećini Zvezda postiže još dva pogotka. Igrao se 34. minut kada je Marko Dragović postigao svoj drugi pogodak za 0:2, a u 37. minuti Vdović Strahinja povećava na 0:3. To je bilo sve što se tiče Zvezde. Jedini pogodak za domaćina postigao je Jure Povše u 45. minuti za konačnih 1:3.

Drugi meč između ove dve ekipe odigran je danas u istoj dvorani pred 45 gledalaca. I ovog puta Zvezda je bila bolja i slavila rezultatom

Već u prvih 11 minuta Zvezda je stigla do dva gola prednosti. Prvo je u 10. minuti Džordž Tarakan, na asistenciju Marka Dragovića, dove Zvezdu u vodstvo od 0:1, da bi samo minut posle toga Antonije Mašić (asistencija Veljko VručinićIgor Mitrović) povisio na 0:2. Ovim rezultatom je i okončan prvi period. Druga trećina donela nam je gol Vasilija Anđelkovića u 37. minuti za Zvezdzino vodstvo od 0:3. a u poslednjem periodu Zvezda postiže još dva pogotka. Prvo je pak u mrežu domaćina smestio Marko Dragović (asistenicja Vasilije Marinković) za 0:4 (42. minuta), a onda je u 51. minuti Vasilije Anđelković postigao svoj drugi pogodak za 0:5. Do kraja,domaćin je uspao da ublaži poraz počasnim golom Mihe Skerlepa za konačnih 1:5.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама