Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Zvezda potopila Zadar i stigla do šestog trijumfa

Vaterpolisti Crvene zvezde ostvarili su novu ubedljivu pobedu u Regionalnoj A2 ligi.

Crveno-beli su na gostovanju u Zadru pobedili istoimeni klub sa ubedljivih 15:8 i tako zadržali maksimalan učinak u ovom takmičenju. Pitanje pobednika nije se ni postavljalo, pošto je Zvezda, kao veliki favorit u ovom meču, od početka do kraja igrala u svom ritmu i konstantno je uvećavala razliku. Dejan Savić je odmorio u ovoj utakmici kapitena, Đorđa Tanaskovića, a najefikasniji kod pobedniak bili su Ognjen Stojanović i Miloš Šuberić, sa po tri gola.

– Rezultat je za nas puno bolji nego što je prava razlika u kvalitetu između nas i njih. Izvrsna su ekipa, maksimalno utrenirana. Znali smo i pre da su oni veliki favoriti ali ono što mi smeta je što su neki moji igrači bili previše malodušni. Ovo su utakmice u kojima se mora dati svoj maksimum, pokazati suparniku zube bez obzira na to što je on bolji. Želja je trebala biti veća, ovo je za sve njih pravi izlog i pokazatelj da vide koliko i što mogu – rekao je trener domaćih, Goran Jovančević.

Posle šest odigranih mečeva Zvezda ima maksimalan učinak u regionalnom takmičenju.

Zadar 1952 – Crvena zvezda 8:15

Bazen Višnjik. Sudije Copić i Kzmanić. Igrač više: Zadar 1952 10 (3), Crvena zvezda 6 (1).

ZADAR 1952: Brzica, Jakupović, Donđivić, Jovančević, Vučković, Šunde 2, Magaš 3, Stanić, Zelić, Jurišić 1, Bajic, Vrbnjak 2.

CRVENA ZVEZDA: Dobožanov, Tankosić 2, Radović 2, Bursać, Šuberić 3, Ilić, Njegovan 1, Toholj 1, Ljubenović, Mihailović, Stojanović 3, Asanović 1, Todorovski, Kovačević 2.

 

Vest preuzeta sa sajta Vaterpolo vesti

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама