Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

U četvrtak u Lajkovcu borba za vrh tabele

U 6. kolu BPŠ Superlige Srbije odbojkašice Crvene zvezde će gostovati Železničaru u Lajkovcu. Meč je na programu u četvrtak (18 časova) uz direktan TV prenos na RTS-u.

Zvezdine odbojkašice su u prethodnom kolu doživele prvi poraz u sezoni, od Vizure rezultatom 2:3.

– Falilo nam je malo sreće. Malo smo se i mi opustile u odlučujućim momentima, ali prikazali smo dobru igru i nadam se da ćemo periode te dobre igre preneti i na narednu utakmicu koja se igra sutra u Lajkovcu – izjavila je Milka Stijepić.

Zvezda i Železničar se nalaze u odličnoj formi. Crveno-bele su prve na tabeli nacionalnog prvenstva sa 4 pobede i jednim porazom, a Železničar je sa istim skorom na 2. mestu.

– Očekuje nas veoma težak meč. Biće to borba za prvo mesto na tabeli, jer ukoliko se desi da ostanemo bez bodova, ostaćemo i bez prve pozicije. Nadam se da ćemo igrati na visokom nivou, kako umemo i da ćemo uspeti da savladamo Železničar – zaključila je korektorka crveno-belih.

Utakmica 6. kola BPŠ Superlige Srbije između Železničara i Crvene zvezde igra se u četvrtak 16. novembra od 18 časova u Hali sportova u Lajkovcu, uz direktan TV prenos na RTS-u. Meč će suditi Aleksandar Petrović i Stanislava Simić.

 

Vest preuzeta sa sajta OK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама