Fudbal Fudbal/Vesti

Milić – Odgovara nam novi sistem

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivom pobedom od 4:0 nad Borcem obezbedili su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Izabranici Vladana Milojevića došli su u vođstvo već u 3. minutu meča nakon sjajnog pogotka Nemanje Milića.

540-milic-436.jpg

– Ostvarili smo svoj cilj, pobedili smo, kao što se od nas očekivalo i to je zaista najbitnije. Igrali smo u novom sistemu, koji smo uvežbavali u proteklih nekoliko dana. Iako smo prvi put nastupali na utakmici u ovakvoj formaciji mislim da smo se odlično snašli i da svi možemo da budemo zadovoljni. Postigli smo četiri gola, a pošto je teren bio u jako lošem stanju više od ovoga i nije moglo – rekao je Milić.

Zvezdin krilni napadač postigao je pogodak nakon odličnog pasa mladog Luke Ilića.

– Uvek je dobro kada se gol postigne na samom početku utakmice, posle sve ide lakše, protivnička ekipa mora da se otvori i da napadne i samim tim nam ostavlja više prostora za igru. Nije mi bilo teško da loptu pošaljem u mrežu nakon što me je odlično uposlio Luka Ilić. Hvala mu na asistenciji, lako sam sproveo loptu u mrežu.

Milić se, nakon povrede koja ga je na duže vreme odvojila od terena, odlično oseća.

– Naravno da gol raduje, ali možda mi je i najbitnije što sam se odlično osećao na terenu. Posle pauze od mesec dana zbog povrede najvažnije mi je da se fizički dobro osećam i da nemam nikakvih problema – poručio je Milić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama