Fudbal Fudbal/Vesti

Milojević – Uvek tražim mnogo od igrača

Šef stručnog štaba Crvene zvezde nakon utakmice u Čačku i pobede Crvene zvezde bio je zadovoljan igrom i zalaganjem svojih fudbalera.

540-milojevic-3731.jpg

Crvena zvezda se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije, i to nakon ubedljive pobede.

— Zadovoljan sam, rekao sam i ranije da moji fudbaleri dobro rade i da su vredni. Ja sam veoma zahtevan i često tražim i više nego što oni smatraju da mogu da daju, ali ja mislim da mogu. Dobri su to igrači, dobri su momci. Još jednom se pokazalo da na svakog igrača mogu apsolutno da računam, i zadovoljan sam njihovom borbom, htenjem i zalaganjem, a rezultat je samo posledica svega toga — rekao je Milojević.

Bez obzira na to što je Borac veći deo utakmice igrao sa igračem manje, Zvezdin trener je zadovoljan i što nije bilo opuštanja.

— Olakšalo nam je posao isključenje igrača Borca. Protiv nas je teško igrati i kada su svi igrači na terenu. Borac je dobra ekipa, zna šta hoće, dobro se brani, međutim, taj detalj kada su ostali sa 10 igrača je njima mnogo otežao posao. Ja mogu da pričam samo o mojoj ekipi, i sigurno da nam je to olakšalo posao — zaključio je Milojević.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama