Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Извештаји

Održan turnir Lige budućih šampiona

Autor: CZBG, Radovanović D.

Najmlađe selekcije ( U10 ) hokejaških timova Srbije, juče ( 12.11.2017.) su u ledenoj dvorani Spens, u Novom Sadu, odigrali turnir pod nazivom Liga budućih šampiona.

Liga je brojala šest ekipa, među kojima su se našli SKHL Crvena zvezda, Red team, HK Vojvodina, NS Stars, HK Spartak i Girls, što je sveukupno brojalo čak 82 učesnika, čime je oboren record u broju igrača ove godine.

Na pobedničko postolje turnira stala je ekipa SKHL Crvena zvezda, sa čak 10 osvojenih bodova. Zvezdini klinci izborili su se za pobedu u Ligi pobedivši u svih pet odigranih utakmica i to Red team sa 5:0, zatim tim Girls sa 4:0, HK Spartak sa 2:1, Vojvodinu sa 3:0 i NS Stars-e sa čak 6:2.

Odmah iza Zvezde, nalazi se tim NS Stars, sa 8 bodova, zatim HK Spartak sa svojih 6 bodova. Dalje pozicije pripale su timu Girls sa 4 boda, Red team-u sa svega 2 boda, dok se na poslednjem mestu našao tim HK Vojvodine bez ijednog izborenog boda.

Sledeći turnir održaće se već 25.11.2017., s tim što će jučerašnji pobednici dočekati svoje rivale na domaćem terenu, u ledenoj dvorani hale Pionir.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама