Фудбал Фудбал/Вести

Besplatno na Rad!

Narednog vikenda nastavlja se Superliga Srbije, a Crvena zvezda će na svom stadionu dočekati ekipu Rada u subotu, 18. novembra od 16 časova.

540-karte-gsfds.jpg

Posle kraće reprezentativne pauze tokom koje su fudbaleri Crvene zvezde uspeli da predahnu, serija novih teških i važnih utakmica kuca na vrata. Prvi protivnik nakon utakmice u Čačku u okviru Kupa Srbije biće ekipa Rada, a nakon ove utakmice sledi gostovanje u Belorusiji, u jednoj od odlučujućih utakmica kada je konačan plasman na tabeli u grupi „H“ Lige Evrope u pitanju.

Kako bi ekipa Crvene zvezde bila ispraćena u Belorusiju na pravi način, odlučeno je da ulaz na utakmicu protiv Rada bude besplatan. Uz jedan uslov — svi navijači koji žele da uđu na stadion na ulazu moraju pokazati Zvezdin šal. Biće to izvanredna prilika da se Vladanu Milojeviću i njegovim fudbalerima u jednoj pravoj zvezdaškoj atmosferi poželi sreća u veoma važnoj utakmici koja sledi.

Takođe, još postoji još jedna važna novina: odlučeno je i da do kraja polusezone cene karata za utakmice u Superligi budu umanjene. Navijači koji budu želeli da prisustvuju Zvezdinim utakmicama u prvenstvu, do kraja kalendarske godine to će moći da učine tako što će karte kupovati po sledećim cenama:

Sever: 100 dinara;
Istok: 200 dinara;
Zapad: 200 dinara;

Vidimo se na Marakani!

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezd

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама