Кошарка Кошарка/Звездаштво Кошарка/Најава утакмица

Košarkaški klub Crvena zvezda treba pomoć svojih navijača. Cigani, SVI U ARENU!!!

Košarkaški klub Crvena zvezda ušao je u novu sezonu u znatno izmenjenom sastavu u odnosu na prethodnu. Naravno, svi znamo da je pored igrača, koji su promenili klub i otišli u inostranstvo, klub napustio i trener Dejan Radonjić koji je bio zaštitni znak u poslednjih nekoliko sezona i koji je Zvezdi doneo dugo čekane trofeje.

Na mesto igrača koji su otišli, došli su neki novi…neki afirmisani, a neki koji tek treba da se dokažu. Na mesto trenera došao je mladi stručnjak, Dušan Alimpijević, za koga neki već nemaju strpljenja. Mnogi su kivni i na predsednika Crvene zvezde, Nebojšu Čovića, smatrajući da je povukao loše poteze. Rezultat svega toga, i pored fantastičnih pobeda protiv Barselone i Makabija, jesu poluprazne tribine.

Čitajući društvene mreže, vidljivo je da mnogi već danas (2 dana pred utakmicu protiv velikog CSKA) pišu kako prodaja karata ide veoma loše. Sutra je najavljena i konferencija za štampu na kojoj će govoriti predsednik Čović i trener Alimpijević i, predpostavljamo, da će možda jedna od tema biti i ta poseta na utakmicama.

Ono što smatramo važnim i što verujemo da treba javno reći, jeste da je sramota ako poseta na Zvezdinim utakmicama ove sezone zavisi od toga ko igra na parketu. Ako su finansije u pitanju, razumevanje i postoji, ali plašimo se da to nije glavni razlog. Zvezdini navijači su nekada previše razmaženi. Izgleda da su zaboravili gde je Zvezda bila u ne tako davnim vremenima, kada na dresu našeg kluba nije bilo ni jednog sponzora, kada su igrače hranili neki prijatelji kluba, kada su neki igrači doslovno otimani od strane komšija, i da ne nabrajamo sada sve ono što nas je tištilo i spoticalo. Izgleda i da neki navijači ne vide da je država i te kako ušla u komšijski tabor, ma koliko to oni pokušali da negiraju. Dresovi su im slični dresovime nascar-a, i neće žaliti ni jednog dinara, nit evra, da učine sve kako bi nas svrgnuli sa trona. Ako znate da čitate između redova, a sigurni smo da znate, znaćete i na šta aludiramo.

Zato, dragi naši Zvezdaši i Zvezdašice, ne gledajte ko je na parketu, niti ko nam dolazi u goste, nego svi pravac u Areni jer to je jedan od načina na koji mi, obični navijači i zaljubljenici u crveno-bele boje, možemo da pomognemo klubu i ekipi na parketu.

 

SVI U ARENU!!!

Скочи на траку са алаткама