Hokej Hokej/Izveštaji

Porazi mlađih selekcija

Autor: CZBG, Radovanović D. 

Mlađe selekcije timova SKHL Crvena zvezda odigrale su još jedan sportski vikend, ovoga puta, pred publikom svojih protivnika.
Tim ( U12 ) Jovice Rusa izgubio je u izuzetno tesnoj borbi protiv KHL Mladost, odigranoj na Velesajmu, pred 69 gledalaca, krajnjim rezultatom od 5:4. Zvezdina deca iznela su prvu trećinu utakmice potpuno ravnopravnom igrom, te su je okončali rezultatom 2:2, dok su u drugoj trećini podbacili i dopustili suprotnoj strani da pod našu mrežu upišu još dva gola, te da rezultat bude 2:0. Poslednju trećinu utakmice, ekipa je odigrala sjajno, te je rezultat bio 2:1 u korist Zvezdinog podmlatka.
Nakon ove utakmice, hokejaši Crvene zvezde U12, nalaze se na 7. mestu na tabeli, sa 13 bodova.
Narednu utakmicu, odigraće pred svojom publikom, u Ledenoj dvorani Pionir, 25.11.2017., protiv ekipe HK Slavija Junior.

Nešto kasnije, takođe pred publikom koja je brojala 42 gledalaca, na Velesajmu, svoju snagu izvagala je i ekipa Vukašina Stevića, U14. Superiornost u prvoj trećini, hokejaši Crvene zvezde prepustili su svom protivniku, Team Zagreb – u, pa se ista završila rezultatom od 3:0. Ni u drugoj trećini Zvezini hokejaš nisu imali većeg učinka, te su u našoj mreži našao jedan gol, što je ovaj period završio rezultatom 1:0. Poslednja trećina završena je identično prvoj, u korist zagebačkog tima, rezultatom 3:0, što je za poledicu imalo krajnji rezultat od čak 8:0.
Ekipa U14, trenutno je na poslednjem, 10. mestu tabele, a protiv HK Slavija Junior – a, oprobaće se već 19.11.2017., u Ledenoj dvorani Pionir.

Selekcije U16 i U18, već 14.11.2017., pred beogradkom publikom, u Pioniru, dočekaće Team Zagreb.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama