Фудбал Фудбал/Вести

Donald – Ponosan sam na svoju ekipu

Fudbaleri Crvene zvezde naporno treniraju kako bi nastavili sa odličnim igrama i rezultatima i nakon reprezentativne pauze. Kapiten crveno-belih Mičel Donald istakao je da je njegovoj ekipi prijao kraći odmor.

NIK_0110.JPG

– Pauza je došla u pravom trenutku za nas, nakon zaista važnih i teških utakmica. Mongo nam je značilo što smo imali nekoliko slobodnih dana za odmor i što sada možemo da nastavimo sa pripremom za predstojeće mečeve. Koristimo priliku da se oporavimo od izuzetno velikih napora koje smo imali u prethodnim mesecima. Još uvek na treninzima nismo fokusirani samo na taktiku, ona će doći kada se utakmice približe, a sada radimo na fizičkoj pripremi – rekao je Donald.
Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju takmičenje u Kupu Srbije utakmicom protiv čačanskog Borca u sredu, 15. novembra.
– Sigurno nam neće biti lako u Čačku. Borac je, kao i većina timova, uvek maksimalno motivisan na mečevima koje igraju protiv nas. Sigurno će se odlično pripremiti i dati sve od sebe da se pokažu kao što bolji rival. Nama problem može da predstavlja teren koji nije u odličnom stanju, barem je tako bilo na prethodnim našim gostovanjima. Ipak, uslovi su isti za sve, nećemo se mnogo obazirati na njih. Mi smo tim koji voli da igra fudbal i koji uživa na terenu. Svakako ćemo ići na pobedu, kao i uvek. Imamo jasan cilj ispred sebe i verujem da ne postoji prepreka koja moze da nas zaustavi. 
Izabranici Vladana Milojevića još uvek ne razmišljaju o mečevima koji ih u nastavku očekuju u Ligi Evrope.
– Svi smo fokusirani samo na prvu narednu utakmicu koja nas očekuje, ali ipak su nam u podsvesti i odlučujući susreti u Evropi koji nam predstoje. Idemo korak po korak, razmišljamo prvo o Kupu i prvenstvu pa tek onda o Evropi. Naravno, svi smo svesni da nas očekuju važni susreti, da možemo da napravimo ogroman uspeh, ali ni u jednom trenutku ne zaboravljamo domaće prvenstvo koje nam je prioritet. Sve ono što smo uradili u Evropi nam je samo dodatni motiv da sada još više treniramo i igramo što bolje. Pokazali smo da smo u odličnoj formi, da igramo fenomenalan fudbal. Ako ste razočarani što ste odigrali nerešeno utakmicu sa Arsenalom to dosta govori o vašem kvalitetu, kao i o tome koliko čvrt karakter i veliki motiv ima vaša ekipa. Moram da budem ponosan na ove momke – poručio je Donald.
Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама