Hokej

Zvezda polovična protiv Olimpije

Dva katastrofalna poraza zabeležili su Zvezdini hokejaši U12 i U14 u jučerašnjim duelima sa vršnjacima iz Olimpije.

Image may contain: one or more people and basketball court

Prvi su na led izašli hokejaši do 12 godina i izgubili sa 0:9. Istini za volju, Olimpija A je veoma jaka ekipa, ali se ovakav poraz nije očekivao. Posle njih su na led izašli dečaci do 14 godina i opet su razočarali. Ovaj put ljubljančani su bili ubedljivi i slavili rezultatom 2:13.

Danas druga priča. Prvi su na led ponovno izašli oklopnici do 12 godina, ali ovaj put su ukrstili palice sa Olimpijom B. Zvezdina deca su bila bolja i slavila sa ubedljivih 12:4.

Image may contain: one or more people and basketball court

Posle njih na led su izašli puleni Marka Juloskog. U prvoj trećini rapsodija crveno-belih. Prvo je u 12. minuti Mateja Popović, na asistenciju Vuka Savića, savladao golmana ljubljančana za 1:0, a potom je Marko Mladenović, na asistenciju Alekse Gvozdenovića, u 19. minuti povečao na 2:0. Zvezda je u drugoj trećini nastavila tamo gde je stala i preko Alekse Gvozdenovića, u 31. minuti, došla u vodstvo od 3:0. Do kraja ove trećine Zvezda postiže još jedan pogodak. Opet je strelac bio Mateja Popović (39. minut) za visokih 4:0. Treća trećina počinje Zvezdinim golom i vodstvom od 5:0. Ponovno je strelac bio Mateja Popović (46. minut), a asistirao mu je Aleksa Gvozdenović. I onda kao da je Zvezda povukla ručnu kočnicu. Olimpija uspeva da smanji Zvezdino vodstvo na 5:3 golovima Svit Gerkmana, Žige Ravnikara i Gregora Žeželja.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama