Хокеј

Red Team izgubio u Novom Sadu

Državno prvenstvo Srbije u hokeju na ledu počelo je pokrivenom velom tajne jer nigde do sada, sem što smo kao portal uspeli da saznamo iz našeg kluba, nije objavljeno kako će izgledati ova sezone, ko skim igra i ko, u opšte, igra u ovom prvenstvu. Ono što znamo smo i objavili, ali sramota je da se ama baš niko nije oglasio ispred Saveza za hokej na ledu Srbije i rekao u kom pravcu ide ovogodišnje prvenstvo.

Elem, drugi tim Crvene zvezde koji će se takmičiti u ovom prvenstvu je Red Team sastavljen uglavnom od igrača koji igraju do 18 godina, pojačani sa dva seniora koji ne nastupaju za prvi tim, a sve na čelu sa trenerom Nenadom Milinkovićem. Svoju prvu utakmicu ovi momci su odigrali u Novom Sadu protiv mnogo starije i iskusnije ekipe NS Starsa i dobrano ih namučili. Izgubio je Red Team rezultatom 4:3 i to tek nakon penala.

U prvoj trećini, mnogo isskusniji domaćini poveli su sa 2:0. Verovatno, očekujući laganu pobedu, nisu ni slutili da su puleni Nenada Milinkovića gladni dokazivanja što su ovi i pokazali u drugoj trećini kada su naši oklopnici izjednačili rezultat na 2:2 i pokazali da će biti tvrd orah za domaćina. Treći period je završen rezultatom 1:1, pa se pristupilo produžecima nakon kojih nije bilo golova. I onda, u penal seriji, domaćin je uspeo da slavi, a naši hokejaši da uzdignute glave napuste led jer ne da se nisu osramotili, nego su pokazali da će uskoro zakucati na vrata seniorske ekipe.

Propustili su naši hokejaši i 2-3 velike prilike, nadigrali domaćina i nadklizali u drugoj trećini, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Strelci za naš drugi tim bili su Džordž Tarakan, Mateja Ranković i Đorđe Stoisavljević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама