Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице

Derbi Crvene zvezde i Vizure otvara 5. kolo

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde i Vizure otvoriće derbi utakmicom 5. kolo BPŠ Superlige Srbije. Meč počinje u četvrtak u 16 časova uz direktan TV prenos na RTS-u.

Crveno-bele se nalaze u odličnoj formi. Nepobedive su na početku sezone, sa četiri trijumfa u Superligi i jednim u Кupu Srbije. Ekipa se uigrala i možemo da očekujemo dobre rezultate na kraju sezone.

– Polako dolazimo do željene forme i mislim da je odličan trenutak da igramo protiv Vizure. Odigrale smo odlično prvih par utakmica i dobro smo se uigrale. Mislim da će biti teška utakmica, ali smatram da posedujemo određen kvalitet koji treba da dokažemo na terenu da bismo ostvarili rezultat koji želimo – izjavila je Кristina Đurić, tehničar Crvene zvezde.

Rezultatima na početku sezone Crvena zvezda i Vizura su pokazale da su dve najkvalitetnije ekipe u Srbiji.

– Zvezda i Vizura su dve najkvalitetnije ekipe u Srbiji. Mislim da će svaka utakmica biti teška. I prošle sezone smo odigrali skoro svaki meč u pet setova i igrala se jako dobra odbojka. Na žalost rezultat je tada bio na strani Vizure, ali sada smo iskusnije za jednu sezonu i nadam se da će ove godine biti drugačije – zaključila je Кristina Đurić.

Utakmica 5. kola BPŠ Superlige Srbije između Crvene zvedze i Vizure igra se u četvrtak 9. novembra od 16 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu, uz direktan TV prenos na RTS-u. Ulaznice za meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Svetlana Zotović i Branislav Jovančić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама