Фудбал Фудбал/Вести

Adžić – Nakon pauze bićemo još bolji

Na prvom mestu na tabeli, sa postignutih 36 golova i primljena samo tri, fudbleri Crvene zvezde otišli su na reprezentativnu pauzu. Dokaz koliko se dobro radi pod trenerskom palicom Vladana Milojevića jeste veliki broj naših fudbera koji je dobio poziv da brani boje svojih nacionalnih timova.

adzic4852vest.JPG

– Kada se osvrnemo na sve ono što smo uradili do pauze možemo da budemo prezadovoljni. Znamo da smo dali svoj maksimum na svakom meču, a sada je vreme da se dokažemo i u svojim rerezentacijama. Lično ću braniti boje mlade rerezentacije Srbije, što je za svakog igrača izuzetna čast. Neće biti mnogo vremena za odmor jer odmah kreće priprema za utakmice sa Austrijom i Jermenijom – rekao je Adžić.

Mladi Adžić ističe da ekipa mora da ostane fokusirana i da nakon pauze nastavi da beleži odlične rezultate.

– Mnogo nam znači što smo otišli na odmor nakon što smo postigli četiri gola na meču u Nišu i ponovo dokazali da smo ekipa koja igra efikasan i atraktivan fudbal. Takođe, ne primamo često golove, naša čitava defanzivna linija je gotovo neprobojna, Borjan hvata svaku loptu koja se uputi ka njemu. Svi smo složni, funcionišemo kao tim i mislim da je to jedan od ključnih razloga što beležimo ovako dobre rezutate. Bitno je da budemo usredsređeni i da nakon ove pauze dokažemo da možemo da budemo još bolji.

Zvezdin krilni napadač odlično je iskoristio minutažu koju je dobio na mečevima u dosadašnjem delu sezone.

– Imao sam nekoliko šansi na prethodnom meču u nišu nakon Pešićevih asistencija, takođe sam probao iz slobodnog udarca, iako je bilo malo dalje od gola. U Nišu lopta nije htela u gol, ali za mene je bitno da ulazim u šansu što više mogu, a sve ostalo će doći na svoje mesto. Odlično se osećam na terenu i najbitnije je da Zvezda pobeđuje.

Posebnu poruku Mladi Luka Adžić imao je za Aleksandra Pešića.

– Još jednom bih iskoristi priliku da Pešiću ćestitam na het-triku, mnogo mi je drago što je postigao tri gola. On je meni mnogo pomogao asisistencjama kada sam ja zabeležio svoj het-trik i smatram da je ovo prava nagrada za nesebičnost. Nas dvojica se odlično razumemo na terenu, cimeri smo u karantinu i zaista odlični drugari, tako da sam jako srećan što je baš on postao najbolji strelac Superlige.

Adžić se osvrnuo i na učinak svoje ekipe na meču protiv Radničkog u Nišu.

– Drago mi je što je moja ekipa brzo uspela da ostavi po strani evropski meč, da zaboravi umor i da pruži odličnu partiju u Nišu. Nije nikada lako igrati protiv Radničkog, ali mi smo bili maksimalno fokusirani samo na taj susret i zato smo i ostvarili ubedljivu pobedu – poručio je Adžić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама