Фудбал Фудбал/Вести

Savić – Čast je predvoditi ovu ekipu

VUJADIN SAVIC, fudbaler Crvene zvezde, proslavlja pobedu na utakmici treceg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte, na stadionu Rajko Mitic. Beograd, 27.07.2017. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Crvena zvezda, Sparta Prag, Radost
Na današnjoj utakmici protiv Radničkog u Nišu ekipu Crvene zvezde je sa kapitenskom trakom na ruci predvodio Vujadin Savić.

540-vujadin-346.jpg

– Nosio sam kapitensku traku nekoliko puta i u prvom mandatu u Zvezdi, ali danas mi je bila posebna čast, sada sam sazreo kao igrač. Nije mala stvar predvoditi ovakav tim koji beleži fantastične rezultate i to odmah nakon utakmice sa Arsenalom na kojoj smo se odlično pokazali. Naravno, kod nas u ekipi se zna red i tu su Milijaš, Anđelković i Donald kao kapiteni. Iskreno, mi ne gledamo ko nosi traku oko ruke, svi smo podređeni timu i najbitnije nam je da beležimo dobre rezultate – rekao je Savić.

Zvezdin štoper osvrnuo se i na pobedu nad Radničkim od 4:0.

– Jako bitna pobeda pred pauzu od nekoliko dana koja nas očekuje. Prošli put smo se opekli u Kruševcu nakon evropske utakmice sa Kelnom. Sada smo, nakon susreta sa Arsenalom, imali teško gostovanje iz koga smo uspeli da izađemo kao pobednici. Iako se po rezultatu to ne bi reklo, nije nam uopšte bilo lako danas protiv Radničkog. Ipak, zabeležili smo ubedljivu pobedu i u dobrom raspoloženju odlazimo na zasluženi odmor.

Na 16 prvenstvenih utakmica Crvena zvezda primila je samo tri gola.

– Čitavoj ekipi mnogo znači što imamo sigurnu odbranu. Ne primamo često golove i to podiže samopouzdanje celom timu. Na dosta utakmica naši protivnici ne uspeju čak ni da šutnu u okvir gola, a i kada se to desi znamo da iza sebe imamo Borjana. On nam odličnim reakcijama uliva samopouzdanje i to je jako bitno za celu ekipu – poručio je Savić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама