Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Zvezda u subotu gostuje u Kleku

Nakon ubedljive pobede i plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije odbojkašice Crvene zvezde se okreću izazovima u BPŠ Superligi Srbije. Crveno-bele u subotu (19 časova) u okviru 4. kola gostuju ekipi Klek MD Zrenjanin u Kleku.

Ubedljiv trijumf protiv Milenijuma iz Niša u osmini finala Kupa Srbije je već arhiviran.

– Bez obzira na rezultat, Milenijum je pokazao da je dobra ekipa. Uopšte nije naivno i jako je teško igrati protiv takvih ekipa. Kao i u svakom meču, pružili smo maksimum i zasluženo se plasirali u četvrtfinale Kupa – izjavila je Vanja Bukilić, korektor Crvene zvezde.

Crveno-bele su prve na tabeli nacionalnog prvenstva, imaju maksimalan učinak uz samo jedan izgubljen set. Naredni rival je Klek MD Zrenjanin koji se nalazi na osmom mestu na tabeli sa jednom pobedom i dva poraza.

– Naredni rival je ekipa Klek MD Zrenjanin i smatram da smo favoriti u tom meču. Trenutno smo u dobroj formi, prvi smo na tabeli i verujem da ćemo prikazati dobru pratiju. Trebalo bi da prikažemo ono šta radimo na treninzima i neće biti problema – istakla je Bukilićeva.

Utakmica 4. kola BPŠ Superlige Srbije između Klek MD Zrenjanina i Crvene zvezde igra se u subotu 4. novembra od 19 časova u dvorani SD Miloš Grbić u Kleku. Meč će suditi Aleksandra Balandžić i Đorđe Stevanović.

Vest preuzeta sa sajta OK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама