Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda trenirala na „Emiratima“

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 19 časova po lokalnom vremenu odradili su trening na stadionu Arsenala, gde ih sutra od 20 časova očekuje susret sa londonskom ekipom u okviru grupe „H“ Lige Evrope.

NIK_9812.JPG

Izabranike Vladana Milojevića nije dočekala čuvena londonska kiša pa su naši momci trenirali u odličnim uslovima na prijatnih 13 stepeni. Nakon trčanja i uvodnih vežbi zagrevanja, fudbaleri Crvene zvezde prešli su na igru sa loptom u krugu. Zna se da koncentracija naših igrača nikada nije sporna, međutim šef stručnog štaba Vladan Milojević je nekoliko puta tokom treninga podsećao svoje igrače da ostanu maksimalno fokusirani i da nastave sa ozbiljnim pristupom.
Treći najveći stadion u Engleskoj večeras je i prazan odavao utisak prelepe fudbalske pozornice. Iako je gostujući teren u pitanju, s obzirom na crvene stolice koje preovladavaju na stadionu “Emirata”, sigurno su se naši prvotimci osećali prijatno. Crvena zvezda će na sutrašnjoj utakmici, kao i uvek, imati podršku svojih navijača i tek tada će u potpunosti uživati u pravom fudbalskom ambijentu.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама