Хокеј

Zvezda dočekuje Bled na SPENS-u

Hokejaši Crvene zvezde nakon poraza od Triglava u produžecima, u Beogradu, dočekuju još jednu slovenačku ekipu koja preferira na sam vrh IHL-a. Ovog puta gosti su ekipa Bleda i Zvezda će sa njima odigrati dve utakmice (subota i nedelja) i obe na novosadskom SPENS-u.

Zvezda je na prethodne dve utakmice nastupila oslabljena jer je redove čete Igora Krivošlika napustio Ilja Olonov, možda i najzvučnije pojačanje ove sezone, pa će napadačima trebati vremena da uigraju akcije bez njegove pomoći.

Evo kakva su očekivanja Zvezdinih oklopnika pred ove mečeve:

“Ekipa je spremna, atmosfera u ekipi je odlična. Niz pobeda smo prekinuli malom nepažnjom protiv Triglava, ali idemo na dve nove pobede i bodove u Novom Sadu”, kaže Petar Novaković.

David Sefič je reko sledeće: “Mi za svaku utakmicu u IHL- u idemo na pobedu, pa će tako da bude i na obe utakmice koje nam predstoje sa Bledom. Možda je poraz protiv Triglava došao u pravo vreme, da promenimo neke stvari u ekipi, koje ne funkcionišu. Utakmicu smo tesno izgubili, ali i dalje tvrdim da smo kvalitetniji tim od Triglava. Ako budemo igrali kako treba, možemo da osvojimo 6 bodova.”

Utakmice se igraju u subotu (4.11.) od 20 i u nedelju (5.11.) od 13:30 časova.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама