Кошарка Кошарка/Вести

“Tikveš” novi sponzor KK Crvena zvezda mts

U sali SD Crvena zvezda u utorak je održana je konferencija za medije povodom ozvaničenja saradnje između Sportskog društva Crvena zvezda i kompanije M6, odnosno Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda i brendova BIP i Tikveš.
U sali SD Crvena zvezda u utorak je održana je konferencija za medije povodom ozvaničenja saradnje između Sportskog društva Crvena zvezda i kompanije M6, odnosno Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda i brendova BIP i Tikveš.
Okupljene zvanice pozdravio je predsednik Skupštine SD Crvena zvezda prof. dr Petar Škundrić.

– Visoko sam počastvovan što mogu da vas pozdravim u ime SD Crvena zvezda, u ime Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda i da za nas ovaj trenutak, bez obzira što može da se čini da nije tako važan, obeležimo na jedan poseban način. U tom smislu želim posebno da pozdravim naše buduće poslovne partnere, direktora BIP-a Aleksandra Popovskog, direktora Tikveša Radoša Vukićevića i da izrazim veliku zahvalnost g. Svetozaru Janevskom, vlasniku i direktoru kompanije M6 koji je u Crvenoj zvezdi prepoznao veliku mogućnost u smislu zajedničkog delovanja na osvajanju prostora za proizvode svoje kompanije koristeći najveći srpski i regionalni brend – Crvena zvezda. Crvena zvezda je obeležila epohu sa svojim sportskim rezultatima, sa onim što malo koje sportsko društvo u Evropi i svetu može da se podiči s obzirom na činjenicu da smo mi ipak relativno mala zemlja, a da kao takva zemlja imamo najveću sportsku porodicu u regionu, a moglo bi se reći i u čitavoj Evropi. Dostigli smo sve ono što je moglo da se dostigne u sportskim rezultatima, bilo da je reč o fudbalu, bilo da je reč o košarci, bilo da je reč o vaterpolu, odbojci i svim drugim sportskim disciplinama koje se neguju u Crvenoj zvezdi. Između ostalog i u pojedinačnim borilačkim sportovima, osvajali smo i evropske i svetske trofeje. Mi želimo da sa našim sportskim partnerima zajedno idemo do novog vrha. Naš cilj je da ne samo 20. vek bude obeležen Crvenom zvezdom nego da i 21. vek obeležimo na isti, a naša je želja i bolji i uspešniji način nego što je to bilo u 20. veku. Uz veliku zahvalnost još jednom želim da izrazim veliku radost što danas potpisujemo sponzorske ugovore sa kompanijama kao što su Tikveš i BIP – istakao je Škundrić.

Pristupilo se svečanoj ceremoniji potpisivanja ugovora, saradnju između Košarkaškog kluba Crvena zvezda mts i kompanije Tikveš potpisali su potpisali dr Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda mts i Radoš Vukićević, generalni direktor Tikveša.
– Naš motiv za podršku KK Crvena zvezda je činjenica da delimo iste vrednosti. To je tradicija, konstanta u kvalitetu i ambiciju da budemo prvi, prvi u regionu, prvi u Evropi. Nadam se da ćemo zajedno stići do vrha Evrope – izjavio je Radoš Vukićević, generalni direktor Tikveša.
– Mislim da je ovo interesantan primer, s obzirom da radimo preko Sportskog društva Crvena zvezda, jedne sinergije svih klubova SD Crvena zvezda, jer Crvena zvezda je jedan od najjačih brendova, ne samo na ovom prostoru kada je sport u pitanju nego i šire. Mi bi želeli da budemo prvaci Evrope, ali potrebno je mnogo više ovakvih sponzora. Veoma smo zahvalni na vašem opredeljenju ka Crvenoj zvezdi. Znam da je Tikveš regionalni lider, ali i šire. Raduje me veza sa BIP-om i očekujem da će iz godine u godinu, iz sezone u sezonu naš zajednički posao maksimalno napredovati – istakao je dr Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda mts.
Svečanosti u sali SD Crvena zvezda uz medije prisustvovali su i predstavnici kompanija M6, BIP i Tikveš, kao i predstavnici FK i KK Crvena zvezda i menadžment SD Crvena zvezda. Posle zvaničnog dela upriličen je koktel na kojem su se okupljeni družili uz proizvode novih sponzora crveno-bele porodice, BIP-a i Tikveša.
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама