Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Zvezda slavila u Nišu

Vaterpolisti Crvene zvezde ostvarili su i treći trijumf u Regionalnoj A2 ligi, a pobede su ostvarili i Šabac i Vojvodina.

Beogradski crveno-beli pobedili su Nais rezultatom 9:6, dok je u duelu dve srpske ekipe Šabac na gostovanju u Valjevu trijumfovao sa 9:7. Vojvodina je bila ubedljiva na svom bazenu protiv Katara rezultatom 12:6, dok je Medveščak sa 11:7 savladao Zadar 1952. Crvena zvezda se posle tri odigrana kola nalazi na prvom mestu sa maksimalnih devet bodova, dok utakmicu manje i šest bodova ima Šabac.

Crveno-beli su poveli 1:0 u Nišu, ali su domaći vaterpolisti do kraja prvog perioda preokrenuli, a potom su i sredinom druge četvrtine vodili 3:2. Međutim, do kraja poluvremena Zvezda je izjednačila (3:3), a zatim je stigla do nove prednosti u trećem periodu. Nišlije su parirale još nekoliko minuta, kada je bilo 4:4, ali je Zvezda potom slomila otpor protivnika i golovima Ognjena Stojanovića i Marka Radovića stigla do tri gola prednosti (7:4). U poslednjih osam minuta gosti su vodili i 9:5, a najefikasniji u pobedi bili su Stojanović i Nikola Nikolov, sa po dva gola.

 

Vest preuzeta sa sajta Vaterpolo vesti

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама