Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Zvezdine dame u subotu gostuju u Pančevu

Odbojkašice Crvene zvezde gostovaće Dinamu u Pančevu u subotu (17 časova) u okviru 3. kola Banka Poštanska štediona Superlige Srbije.

Crveno-bele su u prva dva kola ostvarile pobede osvojivši maksimalnih 6 bodova i nalaze se na ćelu tabele, dok je Dinamo na začelju bez pobede i bez osvojenog seta.

– Favoriti smo u ovom duelu, ali bez obzira na to moramo da uđemo maksimalno skoncentrisano u meč, da igramo disciplinovano i prikažemo ono što radimo na treninzima, kao što smo radile i u prethodne dve utakmice. Našu igru ne bi trebalo da prilagođavamo protivniku, već da im ne dozvolimo da se razigraju. Moramo da nametnemo naš ritam, naš tempo, da igramo našu igru i u tom slučaju neće biti problema – izjavila je Sara Vučićević, srednji bloker Crvene zvezde.

U sastavu neće biti jedino Anastasije Sekulić koju još uvek muči povreda ramena, ali sve ostale odbojkašice Crvene zvezde će biti spremne i na raspolaganju treneru Mirjani Musulin.

Utakmica 3. kola Banka Poštanska štedionica Superlige Srbije između Dinama i Crvene zvezde igra se u subotu 28. oktobra u 17 časova u Hali sportova Strelište u Pančevu. Meč će suditi Jovana Vuković i Vladimir Simonović.

 

Vest preuzeta sa sajta OK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама