Košarka Košarka/Vesti

KK CZ – saopštenje oko ulaznica za Makabi

KK Crvena zvezda mts nikada od 2011.godine nije organizovano besplatno delio karte za svoje utakmice, jer je prihod od ulaznica važna stavka u budžetu kluba. Crvena zvezda mts se još jednom zahvaljuje svima koji su u četvrtak protiv Makabija došli i bodrili tim do nove velike pobede u EL.
KK Crvena zvezda mts najoštrije demantuje glasine pojedinih „proverenih izvora” i takozvanih„botova” na društvenim mrežama u četvrtak uveče, da je klub organizovao podelu besplatnih karata pred utakmicu 4.kola Evrolige Crvena zvezda mts – Makabi FOX.
Još jednoj velikoj evroligaškoj pobedi predstavnika Srbije u najjačem evropskom takmičenju prisustvovalo je 8230 gledalaca, koji su u velikoj meri pomogli igračima na parketu da zabeleže novi trijumf, a klubu da prihoduje određena sredstva prodajom karata.
KK Crvena zvezda mts ovim povodom reaguje samo iz dva razloga: kako bi demantovao neistinu, i zbog svih onih koji su se u četvrtak uveče našli u dvorani sa kupljenom ulaznicom za ovu evroligašku utakmicu.
Od 2011.godine, i dolaska nove uprave, politika kluba po pitanju podele besplatnih ulaznica je ista! „Institucija” besplatnih ulaznica je iskorenjena i naši navijači znaju da kupovinom ulaznice direktno finansijski pomažu klubu da živi i održava standard koji je već godinama poznat, a to je borba za sve trofeje, jasan sistem po kome klub radi, i transparentno posluje.
Zato nas čudi pokušaj dezinformisanja javnosti sa temom „besplatna podela karata” i na ovaj način, tako svojstven nekima koji su tu „praksu” poklanjanja hiljada karata upražnjavali godinama.
KK Crvena zvezda mts je od 2013.godine i utakmice Evrolige sa Lokomotivom iz Krasnodara u „Kombank Areni” svojim finansijskim izveštajem i objavljivanjem prihoda i rashoda sa te utakmice, uveo standard koji do tada nije bio upražnjavan, jer su se ovakve utakmice pre toga nazivale „praznicima košarke i poklonima gradu i Republici” koji donose čist gubitak. Možda baš zbog prakse koja sada nama pokušava da se pripiše?
KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom u četvrtak u „Areni” pomogli igračima da izbore još jedan trijumf, uz razumevanje finansijske situacije i nemogućnosti mnogih da izdvoje novčana sredstva za velike evropske utakmice koje tokom jeseni igraju brojni klubovi našeg sportskog društva.
KK Crvena zvezda mts
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama