Хокеј

Zvezdin hokejaški vikend

Hokejaši Crvene zvezde ovog vikenda igraju neke veoma važne utakmice u okviru IHL-a.

Seniori, nakon pobede nad ekipom Medveščaka 10:1, dočekuje sutra u ledenoj hali Pionir (17:30) ekipu Triglava koja je crveno-belima jedina do sada nanela poraz. Ovo je odlična prilika da četa Igora Krivošlika pokaže da je poraz u prvom kolu više bila slučajnost tj. neuigranost ekipe i pokaže da s pravom pretenduje na prvo mesto.

Selekcija do 18 godina dočekuje u nedelju ekipu Maribora. Nakon odličnih partija protiv Triglava (pobeda 7:5) i protiv Olimpije (poraz 4:5), puleni Nenada Milinkovića imaće priliku da pobedom krenu ka vrhu tabele i pokažu da im je tamo i mesto.

Što se tiče U16, oklopnici Marka Juloskog gostuju u Celju. Zvezdini igrači pružaju sve bolje partije i za očekivati je da u Celju odnesu pobedu. Utakmica se igra u subotu od 12 sati uz direktan prenos na ovom linku.

U14, trenera Vukašina Stevića, u nedelju dočekuje ekipu Maribora. Nažalost, selekcija do 14 godina do sada je nanizala nekoliko ubedljivih poraza ali verujemo da će trener Stević uspeti da utegne ekipu i da će crveno-beli oklopnici pružiti odličan otpor, a nadamo se da mogu i do pobede-

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама