Фудбал Фудбал/Вести

Gobeljić – U najjačem sastavu na Zemun

Fudbaleri Crvene zvezde nakon odigranih 14 kola Superlige Srbije zauzimaju prvo mesto na tabeli. Nakon pobede nad subotičkim Spartakom izabranici Vladana Milojevića stigli su do 37 bodova.

gobeljic123vest.JPG

– Jedna teška utakmica je za nama, i juče se potvrdilo da svaka ekipa koja dođe na Marakanu da sve od sebe da ostavi što bolji utisak. Zato znamo da nijedan meč za nas nije lak i da u svaki susret moramo da uđemo sto posto koncentrisani i spremni kako bismo ostvarili pobedu. Već za četiri dana igramo novu utakmicu, moramo što pre da se oporavimo i da igrači koji su povređeni saniraju probleme kako bismo mogli da igramo u punom sastavu. Zemun je debitant u ligi, izuzetno su motivisani. Već su u dosadašnjem delu prvenstva pokazali da mogu da pruže izuzetan otpor protivnicima. Zato ćemo morati da uložimo sve napore kako bismo pobedili na gostovanju – rekao je Gobeljić.

Gobeljić, Zvezdin univerzalac, meč sa Spartakom počeo je na mestu krila, a završio ga na desnom beku.

– Nije mi bilo teško da se u drugom delu igre vratim u odbranu, navikao sam da menjam pozicije. Stojković se povredio pa sam prinudno morao da se vratim na mesto beka, a to je pozicija koje mi i više odgovara. Sve nas raduje što je Žule dobro, što nije reč o ozbiljnijem problemu, to nam je najbitnije.

Gobeljić se osvrnuo i na sam meč sa Spartakom.

– Na vreme smo otvorili protivnika, postigli smo gol u prvom delu igre. I posle penala smo nastavili da se borimo, stvarali šanse i na kraju zasluženo pobedili. Znali smo i pre početka utakmice da Spartak igra ofanzivan fudbal i da su fokusirani na pas igru. Zatvorili smo njihove najbolje akcije koje često koriste, koje su odlično uvežbane  I to je donelo rezultat – poručio je Gobeljić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама