Хокеј

Zvezda zgazila Medveščak

Hokejaši Crvene zvezde zabeležili su još jednu pobedu u IHL-u. Ovaj put Zvezda je doslovno pregazila ekipu Medveščaka. istini za volju, tačno je da se radi o njihovoj drugoj ekipi koja nastupa u ovom takmičenju, ali bez obzira na to ovo je vredna pobeda.

Ipak pokazala je Zvezda i dosta slabosti, posebno u prvoj trećini kada je igrala poprilično jalovo i dozvolila gostima da u samom finišu te trećine povedu sa 0:1 golom Luke Jarčova.

Međutim, u drugoj trećini četa Igora Krivošlika izašla je na led i napravila uragan pred golom gostiju. Za 20 minuta igre u ovom periodu crveno-beli oklopnici zabili su 6 golova. Strelci su redom bili Andrej Zwick (Pavle Podunavac – Daniel Mihal), Marko Brkušanin (Nikola Kerezović), Luka Vukićević (Daniel Mihal), Nikola Kerezović, Mihail Bučkin (Mirko Đumić), te Marko Brkušanin (Nikola Kerezović). Gosti jednostavno nisu znali šta ih je snašlo.

Poslednji period nije doneo ništa novo. Zvezda je nastavila da rešeta mrežu gostiju iz Zagreba. Uglješa Novaković (Nemanja Vučurević), Uglješa Novaković (David sefič – Mihail Bučkin), Jevgenij Leonov (Nikola Kerezović) i David Sefič (Mihail Bučkin – Robert Sabadoš) bili su neumoljivi i do vrha napunili mrežu gostiju.

Zvezda sada ima 5 pobeda i jedan poraz (onaj na samom početku takmičenja od Triglava) sa gol razlikom 36:6. Svoj sledeći susret Zvezda bi trebala da odigra upravo protiv ekipe Triglava, 28. oktobra u Beogradu. Biće to odlična prilika za revanš crveno-belih.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама