Фудбал Фудбал/Вести

Babić – Uvek idemo na pobedu

Fudbaleri Crvene zvezde utakmicom sa Mladošću vraćaju se domaćem prvenstvu. Zvezdin štoper Srđan Babić ističe da je titula u Superligi prioritet njegove ekipe.

540-babic-43.jpg

– Mnogo nam je bitno da budemo lideri u domaćem prvenstvu i da pobeđujemo u svim utakmicama. Ostavili smo susret sa Arsenalom iza sebe čim je sudija odsvirao kraj meča. Jesmo umorni, ali nema izgovora, moramo da idemo na tri boda na svakoj utakmici. Domaće prvenstvo najvažnije nam je od svega što igramo, žalimo da osvojimo titulu i zato idemo na pobedu, bez izgovora – otpočeo je razgovor Babić i nastavio:

– Jeste nas malo ispraznio taj susret u Ligi Evrope, mnogo je emocija bilo te večeri. Ipak, mi smo uvek maksimalno motivisani, ko god da nam je protivnik. Ne pravimo razliku da li igramo Kup, Ligu Evrope ili prvenstvo. Mi uvek idemo na pobedu i u svakoj utakmici dajemo sve od sebe da donesemo radost našim navijačima.

Fudbaleri Crvene zvezde su sa 28 postignutih golova najefikasnija ekipa u ligi.

– Čitavoj ekipi znači što smo izuzetno efikasni u poslednje vreme u domaćim okvirima, to nam svima podiže samopouzdanje. Podigli smo lestvicu sa četiri gola na prethodnoj utakmici i nadam se da će i posle susreta sa Mladošću ostati na tako visokom nivou. Prva smo ekipa u ligi i po broju postignutih golova, što je podatak koji raduje i nas i navijače, jer na našim utakmicama uvek gledaju atraktivan fudbal. Svesni smo da moramo da budemo sve bolji iz utakmice u utakmicu i radimo na tome.

Podrška sa tribina je uvek dodatni motiv Zvezdinim fudbalerima.

– Naši navijači prave najbolju atmosferu u Evropi i imali smo tu sreću da je bilo dosta velikih utakmica od starta sezone pa smo već i navikli na pun stadion i fantastičnu podršku. Možda smo se nekada i bojali da nas ne proguta ta atmosfera, ali pokazali smo da umemo da se nosimo sa njom i da je koristimo kao pravi vetar u leđa. Nadam se da će tako biti i na svakoj narednoj utakmici i da će nam naši navijači biti 12. igrač – istakao je Babić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама