Košarka Košarka/Vesti

Alimpijević: “Nismo zaslužili pobedu”

Izvor: KK Crvena zvezda

Izjave trenera Dušana Alimpijevića i prvotimca Nikole Jovanovića nakon utakmice i poraza od Cedevite u Zagrebu.

Košarkaši Crvene zvezde mts poraženi su u derbiju 5.kola od ekipe Cedevite u Zagrebu, a nakon meča koji je odigran u “Domu sportova” trener crveno-belih Dušan Alimpijević i prvotimac Nikola Jovanović čestitali su na konferenciji za medije protivniku na pobedi:
Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde mts:
“Bili smo loši. Zasluženo smo izgubili. Čestitam Cedeviti na pobedi i to je to. Ne znam koliko je uticala utakmica protiv Barselone. Ako to utiče na nekog, ne treba da bude u Crvenoj zvezdi. Pokazujemo ružne manire već drugi put zaredom posle utakmice u Euroligi. Velika je bila razlika između utakmice protiv Barcelone i ove utakmice. Nisam ljut ni na koga, no razočaran sam zbog pristupa. Kredita danas mogu da dam samo Antiću, Bjelici, Laziću i Rochestieu. Njima mogu, ostalima ne mogu.”
Nikola Jovanović, igrač Crvene zvezde mts:
“Pre svega hteo bih da čestitam Cedeviti na pobedi. To je bila teška utakmica za nas. Trebamo izvući pouku iz ovog meča za sledeće utakmice. Nismo umorni od petka. Igrači koji su manje igrali dobili su šansu da unesu energiju. To smo većim delom radili, ali nismo uspeli da privedemo utakmicu kraju i zato smo izgubili.”
Crveno-bela ekspedicija u ponedeljak putuje u Moskvu na meč 3.kola Evrolige sa Himkijem.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama