Хокеј

Zvezda savladala Triglav (U18)

U senci fudbalskog spektakla na stadionu “Rajko Mitić” gde su snage odmerili Crvena zvezda i Arsenal, u ledenoj hali Pionir Zvezdini momci do 18 godina, predvođeni trenerom Nenadom Milinkovićem, dočekali su ekipu Triglava. Nakon poslednjeg poraza od Jesenice, crveno-belim oklopnicima trebala je pobeda koja leči rane. I uspeli su. Savladali su favorizovane goste reziltatom 7:5 (2:1, 1:2, 4:2).

Viđena je velika borba u svakoj trećini. Prva je završena u Zvezdinu korist, rezultatom 2:1, a strelci su bili Antonije Mašić (asistencija Igor Mitrović) za 1:0, na 1:1 izjednačio je Nejc Burgar, a konačnih 2:1 za crveno-bele postavlja Matija Vuković (asistencije Igor Mitrović – Antonije Mašić).

U drugoj trećini isti rezultat ali u korist gostiju. Prvo Žiga Udir izjednačuje na 2:2, da bi Gašper Nadižar doveo goste u vodstvo 2:3. Ipak, pred sam kraj trećine Marko Dragović na asistenciju Strahinju Vdovića i Miloša Gajića donosi izjednačenja 3:3.

A onda crveno-beli dodaju gas i golovima Petra Simića (asistencija Marko Dragović – Vasilije Anđelković) i Marka Dragovića (asistencija Strahinja Vdović – Vasilije Anđelković) dolazi do vodstva od 5:3. Nace Vilfan samnjuje na 5:4, a Marko Dragović na asistenciju Miloša Gajića dovodi Zvezdu ponovo na dva gola prednosti – 6:4. Triglav ponovno dolazi na gol zaostatka 6:5 prekoĐorđa Kemenoviča, ali Vasilije Anđelković (asistencija Vdović Strahinja – Marko Dragović) dovodi Zvezdu u vodstvo od 7:5 što je bio i konačan ishod ovog meča.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама