Фудбал Фудбал/Вести

Pešić – Na Marakani možemo mnogo

Izvor: FK Crvena zvezda

Nakon ubedljivog trijumfa u domaćem šampionatu fudbalere Crvene zvezde očekuje treći meč u grupi ”H” Lige Evrope. Izabranici Vladana Milojevića u četvrtak od 19 časova dočekuje Arsenal.

NIK_4611.JPG

– Ući ćemo maksimalno ozbiljno u meč, takvoj utakmica mora da se pristupi na taj način. Ne obećavamo preterano i ne pretimo nikome, ali, kao i uvek do sada, ostavićemo srce na terenu. Gostuje nam Arsenal nakon utakmice na kojoj smo dali 4 gola, sigurno nam samopouzdanje raste. Svesni smo da ćemo morati i da se branimo i da napadamo sa 11 igrača. Mislim da na Marakani imamo šanse, jer Zvezda na našem stadionu ima posebnu snagu. I ranije su ovde dolazile velike ekipe kao što su Bajern, Milan, Arsenal i niko nije bio mnogo najmoćniji od Zvezde – rekao je Pešić.

Zvezdin špic Aleksandar Pešić nalazi se u odličnoj formi. Na meču sa Mačvom postigao je osmi gol u sezoni.
– Zahvalio sam se osmah na terenu Radonjiću na fantastičnoj asistenciji. Odlično me je pronašao i nije mi bilo teško da sprovedem loptu u mrežu. Svakom napadaču znače golovi, ali i na prethodnoj utakmici se pokazalo da ja nisam igrač koji igra samo za pogotke. Pođednako su mi važne asistencije, kao i to da ekipa pobeđuje. Ako postignem pogodak pobeda je još slađa.

Pešić se osvrnuo i na prethodni meč sa Mačvom.
– Zvezda je favorit u svakoj utakmici. Mačva se dobro pokazala, nisu se zatvorili i branili, već su želeli da se nadigravaju sa nama. Mi smo na vreme dali gol i posle nam nije bilo teško da trijumfujemo. Nastavili smo sa dobrim rezultatima i ubedljivim pobedama.

Zvezdin napadač je posebno istakao koliko ekipi znači podrška koju imaju sa tribina.
– Zahvalio bih se našim navijačima od kojih imamo fantastičnu podršku na svakoj utakmici. Ovo što su nam posle utakmice sa Mačvom priredili na severu nas je sve dirnulo i dalo nam dodatan podstrek da u četvrtak ostavimo poslednji atom snage na terenu – poručio je Pešić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама