Фудбал Фудбал/Вести

Apel navijačima Crvene zvezde

Izvor: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda će u četvrtak, 19. oktobra, odigrati utakmicu trećeg kola Lige UEFA protiv londonskog Arsenala.

540-vazno-4326.jpg

Ova utakmica je proglašena za meč visokog rizika. Interesovanje je ogromno i tribine stadiona „Rajko Mitić“ biće ispunjene do poslednjeg mesta.

Zbog toga apelujemo na sve navijače da na utakmicu doću minimum sat i po vremena ranije, jer u suprotnom klub ne može da garantuje pravovremeni ulazak na stadion. Biće sprovedena rigorozna kontrola na svim ulazima odnosno prilazima stadionu, i ulazak će zasigurno biti usporen. Ukoliko na utakmicu ne dođete ranije, može se vrlo lako dogoditi da ne uđete pre početka samog meča, ili da ne zateknete svoje sedište slobodno.

Svi koji dolaze sa decom moraju imati karte i za decu. S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, klub ne može da garantuje bezbednost ukoliko deca budu delila sedište sa roditeljima. Takođe, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane UEFA.

Utakmica Crvena zvezda — Arsenal zakazana je za 19 časova. Apelujemo na sve navijače da sportski bodre Crvenu zvezdu, u skladu sa zakonom i propisima.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама