Хокеј

Zvezda gostuje Vojvodini

Crveno-beli oklopnici u ponedeljak idu na megdan ekipi Vojvodine. Biće to veoma interesantan duel, pre svega jer se Vojvodina nedavno pojačala nekim igračima Partizana (Komazec, Ogrizović i Filipović), pa uz nekoliko stranaca novosađani očekuju mnogo bolje rezultate od dosadašnjih.

Image may contain: 1 person, smiling

Sa druge strane beogradski crveno-beli za sada ređaju ubedljive pobede nakon početnog poraza od Triglava. Nakon te utakmice, redom su pali Maribor, Mladost i Zagreb, kao i sve tri ekipe sa kojima se četa Igora Krivošlika susrela u prvoj rundi Kontinental Kupa.

Kapiten Marko Brkušanin kaže o predstojećoj utakmici i drugoj rundi Kontinental kupa, sledeće:

“Od utakmice sa Vojvodinom očekujem da će biti tvrda. Vojvodina je odigrala odličnu utakmicu protiv Triglava, ali naša ekipa je trenutno u seriji pobeda i mislim da ćemo protiv Vojvodine nastaviti tu seriju. Na Kontinental Kupu u Brašovu igramo protiv ekipa Miškolca i ekipe Brašova, koje igraju MOL ligu, i mislim da protiv njih treba pre svega taktički dobro da odigramo, da bi mogli da se nadamo nekom povoljnom rezultatu. A neku našu šansu za pobedom treba svakako da tražimo u utakmici sa španskim predstavnikom, koji su po mom mišljenju negde u našem rangu.”

Crvenu zvezdu posle ove utakmice očekuje veliki izazov u drugom krugu Kontinental Kupa gde gostuje u Rumuniji (20. do 22. oktobar), a protivnici će joj biti mađarski Miškolc, Korona Brašov, te španski San Sebastijan.

Utakmica protiv Vojvodine igra se u ponedeljak, 16. oktobar, u ledenoj hali SPENS-a, sa početkom od 19 časova. Ova utakmica će se takođe bodovati i za Državno prvenstvo Srbije.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама