Хокеј

Porazi Zvezde u Jesenicama (U14 i U18)

Danas su igrači do 14 godina, koje predvodi trener Vukašin Stević, gostovali ekipi Jesenica. U prva tri kola naši hokejaši su doživeli tri teška poraza i bilo je teško za očekivati da se vade protiv Jesenica. Činjenica jeste da naši oklopnici kasne u pripremama u odnosu na svoje vršnjake iz Slovenije, pa će s toga treneru Steviću biti potrebno vremena dok utegne svoju ekipu.

Danas su crveno-beli pretrpeli još jedan težak poraz. Jesenice su bile bolje i deklasirale Zvezdu sa 16:4 (7:0, 4:2, 5:2). Opet je prva trećina, kao i unekim prethodnim utakmicama bila ključna. Već u drugoj naši su pokazali da mogu da se nose sa protivnikom, ali pad ponovno nastaje u poslednjoj deonici i Jesenice dolaze do zaslužene pobede.

Trener Vukašin Stević se osvrnuo na ovaj susret i rekao:

“Katastrofalno smo otvorili utakmicu i prepustili im 24 šuta na naš gol. Druga trećina, dva gola sa igračem više, kao i jedan od dva gola u trećoj trećini takođe sa igračem više. Nadamo se boljem izdanju u četvrtak protiv Triglava u Beogradu od 17 časova.”

Nešto kasnije, na led su izašli oklopnici Jesenica i Crvene zvezde. Zvezda je, predvođena trenerom Nenadom Milinkovićem, priželjkivala osvetu za nedavni poraz od istog protivnika u Beogradu kada je bilo 2:6 za goste. Ipak, u tome nije uspela i morala je pognute glave da napusti Jesenice. Jesenice – Crvena zvezda 7:1 (0:0, 4:0, 3:1).

Prva trećina završena je bez golova. Jesenice u ovom periodu nisu dva puta iskoristile igrača više, dok su crveno-beli jednom imali power play ali mreža domaćina je ostala netaknuta. U drugoj trećini odmah na samom startu isključenje za Zvezdu i Jesenice to pretvaraju pogodak. Strelac je bio Matic Mravlje. Nije prošlo ni dva puna minuta a već je bilo 2:0 za domaćina. Ovaj put mrežu Aleksandra Avramovića zatresao je Gregor Pogačar. U 29. minuti još jedno isključenje za crveno-bele i odmah je 3:0 za domaće. Strelac je Žiga Dežman. Zvezda je u tim trenutcima bila potpuno razbijena i domaćin vrlo brzo dolazi do 4:0, a strelac je Miha Krmelj. U posljednjem periodu igre Zvezda vrlo rano dolazi do gola. Strelac je bio Marko Golubović ali to je bilo sve od naših oklopnika. Do kraja susreta Jesenice postižu još dva pogotka a strelci su bili Aljaž Pivk i Gregor Pogačar.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама