Кошарка Кошарка/Вести

Raspored ulaza u dvoranu u Železniku (obaveštenje)

Izvor: KK Crvena zvezda

Utakmica 4.kola ABA lige Crvena zvezda mts – Budućnost VOLI igra se u dvorani u Železniku u nedelju od 19 časova. KK Crvena zvezda mts objavljuje raspored ulaza i sedenja u dvorani “FMP Arena”. Ograničen kontigent karata po ceni od 300 dinara u prodaji na blagajnama dvorane u Železniku u nedelju od 19.00h.

KK Crvena zvezda mts organizovaće u nedelju još jednu važnu utakmicu u dvorani u Železniku. Crveno-beli dočekuju ekipu Budućnost VOLI u derbiju 4.kola ABA lige.
Tim povodom, KK Crvena zvezda mts objavljuje važnu informaciju o ulazima i rasporedu sedenja u dvorani u Železniku, za meč koji počinje u  19 časova.
Utakmica će se odigrati u dvorani koja je kapaciteta 3000 mesta, a organizacija ovako važne utakmice predstavlja novi, još jedan organizacioni poduhvat za KK Crvena  zvezda mts.
Ograničeni kontigent dnevnih ulaznica je pušten u prodaju od petka po ceni od 300 dinara u svim poslovnicama „Eventima” , a manji broj karata prodavaće se i na blagajnama dvorane u Železniku u nedelju od 16 časova.
KK Crvena zvezda mts objavljuje raspored ulaza na tribine u dvorani u Železniku:
Ulaz A: Vlasnici sezonskih ulaznica za tribine A,B,C i D i sezonskih za courtseat
Ulaz B: Kupci dnevnih ulaznica i vlasnici sezonskih ulaznica za Parter 4 i Parter B
Službeni ulaz: Vlasnici sezonskih karata za Plavu i Belu ložu i ložu

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane i bezbednosnih provera koje će biti identične kao i za svaku utakmicu u organizaciji KK Crvena zvezda mts u dvorana „Beogradska Arena” i „Aleksandar Nikolić” klub apeluje na sve koji dolaze u nedelju u Železnik, da to učine znatno ranije!

KK Crvena zvezda mts

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама