Фудбал Фудбал/Вести

Luka Ilić – Presrećan sam!

Mladi fudbaler Luka Ilić odigrao je prvi put u karijeri 90 minuta u prvoj postavi Crvene zvezde, i uspeo je da svoju partiju kruniše golom.

540-ilić-536.jpg

— Počeo sam prvu utakmicu u karijeri za klub u kojem sam već tri i po godine i odigrao sam 90 minuta. Kada je bio slobodan udarac, Donald mi je prišao i rekao „Izvedi, mali, slobodno“, tada sam video da imaju vere u mene. Posle toga sam se potpuno opustio. Igrao sam svoju igru. Imao sam nekoliko šansi koje nisam iskoristio, ali na kraju sam uspeo da dam gol i to je neverovatan osećaj — rekao je Ilić posle utakmice i dodao:

— Gol posvećujem mami i tati koji su bili na tribinama, a pored njih verujem da su se najviše obradovali Radonjić i Pešić, to su moje Nišlije.

Njegov mlađi brat Luka Ilić takođe je u Kup utakmici protiv Dinama odigrao 90 minuta.

— Brat je igrao isto 90 minuta, nisam mogao da ga gledam jer sam baš tada sleteo. Posle sam gledaos nimak na ju tjubu i mislim da je odigrao zrelo za svoje godine, ali naravno da mu tek predstoji rad. Još uvek je rano za nas dvojicu da igramo zajedno. On igra malo defanzivnije tako da nije iznenađenje što nije postigao gol, ja i u Omladinskoj školi igram ofanzivnije od njega — rekao je Ilić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама