Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши

Zvezda u novu sezonu kreće iz Niša

Odbojkaši Crvene zvezde u 1. kolu Superlige Srbije gostuju u subotu (16h) u Nišu.

Trener Zvezdinih odbojkaša Dragan Kobiljski veoma je zadovoljan učinkom svojih izabranika na pripremama pred početak sezone.

– Izuzetno sam zadovoljan. Kao prvo pohvalio bih stručni štab koji je radio sa igračima dok ja nisam bio tu. Posao je veoma dobro obavljen. Znamo koji su naši kvaliteti ove sezone i ono što je za nas jako važno jeste da se igrački kvalitet poboljša u predstojećoj sezoni. Naravno to nas nikako ne sprečava da razmišljamo o najvišim mogućim rezultatima i u pohod na te rezultate krećemo iz Niša – izjavio je Kobiljski.

Nišlije su prethodnih sezona pokazale da mogu biti veoma neugodan rival.

– Kao i mnoge ekipe u Srbiji i ekipa Niša se dosta promenila. Iskren da budem nisam siguran u kakvom će sastavu nastupiti, ali sam siguran da će imati bar dvojicu iskusnih igrača, što je uz Kovača i Bataka koji je došao iz Partizana već dovoljno za izuzetan respekt sa naše strane, a naročito zbog činjenice da igramo u Nišu – zaključio je trener crveno-belih.

Utakmica 1. kola Superlige Srbije između Niša i Crvene zvezde na programu je u subotu 14. oktobra od 16 časova u dvorani SC Čair u Nišu. Meč će suditi Vladimir Simonović i Stanislava Simić.

Vest preuzeta sa sajta OK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама