Хокеј

Slavija otkazala, U12 i U16 protiv Maribora, U14 i U18 protiv Jesenica

Ljubitelji hokeja ovoga vikenda neće imati prilike da uživaju u meču neše seniorske ekipe koja je trebala da ugosti ekipu Playboy Slavije. Naime, gosti su otkazali dolazak u Beograd zbog bolesti. Ovo je već drugo otkazivanje slovenačkih ekipa (prvo je otkazala ekipa Bleda) i to dodatno pravi problem našim hokejašima kojima bi ova utakmica izuzetno dobro došla pred okršaje koji ih očekuju u Kontinental Kupu.

Ipak, svi oni koji prate naš hokejaški klub moći će da uživaju u nastupima mlađih kategorija. Naime, selekcije do 12 i 16 godina (U12 i U16) igraju ovog vikenda (14. oktobar) protiv vršnjaka iz Maribora.

Prva na led će izaći selekcija do 12 godina koja će od 14 časova odmeriti snage sa ekipom Maribora. Naši momci su trenutno na 11. mestu sa jednom pobedom i jednim porazom (nakon produžetaka), i gol razlikom 9:7, dok Maribor zauzima 12. mesto sa jedom pobedom i četiri poraza, i gol razlikom 21:39.

Selekcija U 16, koju predvodi Marko Juloski, će dati sve od sebe da nastavi sa dobrim igrama i pokaže da poslednja pobeda, protiv favorizovane ekipe Jesenica, nije bila slučajna. Do sada su naši mladi oklopnici odigrali četiri susreta i zabeležili jednu pobedu i tri poraza sa gol razlikom 16;21, dok su protivnici (Maribor) odigrali šest utakmica i zabeležili jednu pobedu i pet poraza, sa gol razlikom 22:54.

Selekcija do 14 godina (U14) koju predvodi Vukašin Stević, gostovaće u Jesenicama. Naravno, Jesenice su favorit, ali verujemo da je trener Stević već počeo da uteže ekipu koja je dosta zakasnila u pripremama u odnosu na konkurente. Do sada su oklopnici do 14 godina zabeležili sve poraze, ali verujemo da je izlazak iz krize blizu. Utakmica se igra od 13 časova.

Za kraj, Nenad Milinković sa svojim pulenima do 18 godina (U18) takođe gostuje u Jesenicama. Nedavno su naši hokejaši izgubili od istog protivnika u Beogradu i verujemo da je vreme za revanš. Naši hokejaši za sada imaju tri pobede (nakon produžetaka) i dva poraza. Meč se igra od 17 časova.

Poželimo sreću našim mladim oklopnicima da ostvare što bolje rezultate.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама