Кошарка Кошарка/Вести

Sezonske karte u prodaji još samo tri dana

KK Crvena zvezda mts prodavaće godišnje ulaznice za sezonu 2017/2018 još samo tri dana. Ovo je poslednja prilika za sve zainteresovane da obezbede sezonsku kartu koja omogućava ulaz na sve utakmice crveno-belih u kojima će biti domaćini.
KK Crvena zvezda mts započeo je sezonu na najbolji mogući način. Tri prve utakmice, dve na domaćem terenu i tri pobede. Crveno-beli nastavljaju sa velikim izazovima, a za ostvarenje ciljeva potrebna je i vaša pomoć.
Zvezdaši, prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2017/2018 obavljaće se još samo tri dana (do 15. oktobra). Prodajna mesta su dobro poznata – Mali Kalemegdan i poslovnica Eventima u TC ’’Ušće’’.  Radno vreme oba prodajna mesta je svakog radnog dana od 12 časova do 20, kao i subotom od 10 do 18 sati.
Još jednom vas podsećamo na privilegije koje ostvarujete kupovinom sezonskih karata:
Svaki novi kupac sezonske ulaznice KK Crvena zvezda na poklon dobija i člansku kartu “ZVEZDAŠ” čija je vrednost u slobodnoj prodaji od 300 do 900 RSD u zavisnosti od starosne kategorije (Zvezdaš junior, Zvezdaš student, Zvezdaš veteran i Zvezdaš). Takođe, aktuelni vlasnici članske karte ZVEZDAŠ, kupovinom nove sezonske karte automatski besplatno produžavaju svoje članstvo u klubu.
I ove sezone je organizovana tradicionalna “tiket liga”, a prvih sto takmičara će biti nagrađeni od strane kluba i sponzora po završetku Super lige Srbije, kada se obračunaju svi poeni.
Godišnje ulaznice za sezonu 2017/2018 će osim gotovinom mogu da se kupe platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica Komercijalne Banke i Banke Inteza omogućena  je kupovina na tri ili šest mesečnih rata.
Takođe, svi vlasnici sezonskih karata za sezonu 2016/2017 ostvaruju pravo popusta od 1.000 dinara. Cene u prodaji su sledeće:
TRIBINE A, B, C i D, – 21.000 dinara
PARTER B i PARTER 4, – 34.000 dinara
PLAVA LOŽA, – 60.000 dinara
BELA LOŽA, – 47.000 dinara
LOŽA, – 73.000 dinara
COURT SEAT – 268.000 dinara
COURT SEAT (2.red) – 203.000 dinara
Pored svih navedenih privilegija nikako ne treba zanemariti činjenicu da će KK Crvena zvezda mts najveći broj utakmica u prvom delu sezone igrati u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’. Nekadašnja dvorana ’’Pionir’’ je često bila premala za sve koji su želeli da budu deo Zvezdinih evroligaških spektakla. Jedina garancija da ćete uvek pronaći ulaznicu za Zvezdine utakmice je upravo sezonska karta.
Lopta je tvoja, izađi na teren!
Zvezdina revija u ”Kombank areni”
Follow us on facebook
“Zvezdice” i prvotimke KKŽ zajedno na terenu

Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Скочи на траку са алаткама