Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице

Crveno-bele protiv Srema na početku Superlige

Utakmicom protiv Srema u subotu (20h) u 1. kolu Superlige Srbije odbojkašice Crvene zvezde započinju novu sezonu.

Pripremni period je završen i posle više od dva meseca crveno-bele će konačno zaigrati zvaničnu utakmicu.

– Završili smo najteži deo i sada počinje onaj slađi, početak sezone. Nadam se da smo spremni. Imali smo nekoliko turnira pred početak Superlige, gde smo zabeležili različite rezultate, od nešto lošijih ka najboljem rezultatu koji smo ostvarili na poslednjem turniru na pripremama što me posebno raduje. Podigli smo nivo igre i očekujem da spremni uđemo u ovo prvenstvo – rekla Mirjana Musulin, trener ženske seniorske ekipe Crvene zvezde.

Prvi rival u novoj sezoni je i novi superligaš, ekipa Srema iz Sremske Mitrovice.

– Očekivanja su uvek najviša. Verujem da smo u poslednjih godinu, dve pokazali da ova ekipa poseduje kvalitet. Ono što bi trebalo da nas izdavaja od ostalih ekipa je to da bez obzira ko je protivnik, da li ga ocenimo kao izuzetnog ili prosečnog rivala, mi ćemo ulaziti maksimalno motivisani, da damo sve od sebe, da našu igru dovedemo do tog nivoa da gledamo samo sebe i da nam je naš učinak najvažniji – poručila je Mirjana Musulin.

Utakmica 1. kola Superlige Srbije između Srema i Crvene zvezde igra se u subotu 14. oktobra od 20 časova u dvorani Mitrovačke gimnazije u Sremskoj Mitrovici. Meč će suditi Dejan Rogić i Zoran Radovanović.

Vest preuzeta sa sajta OK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама