Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши Одбојкашице СДЦЗ

Crvena zvezda u opremi Mikase

Odbojkaški klub Crvena zvezda će u naredne dve sezone nositi sportsku opremu Mikasa, najpoznatijeg odbojkašog brenda na svetu. U Pres centru SD Crvena zvezda naš klub je potpisao Ugovor o sponzorstvu sa kompanijom “Univers Co”, glavnim distributerom sportske opreme i predstavnikom brenda Mikasa za Srbiju.

Ugovor o sponzorstvu je potpisan na dve godine, sa opcijom da se saradnja i posle toga nastavi. Ugovor su potpisali Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda i Dragoslav Jocić, generalni direktor kompanije “Univers Co”.

– Sa velikim zadovoljstvom vas obavešteavam da će Crvena zvezda u narednim sezonama nositi sportsku opremu Mikasa. Veoma smo srećni što produžavamo saradnju sa kompanijom “Univers Co” i što će naše odbojkašice i odbojkaši biti promoteri Mikase na srpskom tržištu, u odbojkaškoj Superligi i mislim da je to pravi potez i za našeg sponzora jer smo se dokazali i pokazali da smo pravi noseći opremu “Asics” – izjavila je Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda.

Crveno-beli će jedini u odbojkaškoj Superligi nositi dresove Mikase.

– Drago mi je što nastavljamo saradnju. Brend “Asics” smo uspešno reklamirali i nadam se da ćemo nastaviti i sa Mikasom. Ovo je prva sezona i mislim da će nam ova saradnja doneti sreću, kako Crvenoj zvezdi tako i našoj kompaniji da poboljšamo promet i prodaju brenda Mikasa. Ovo je prvi put da se Mikasa pojavljuje na srpskom tržištu i drago mi je da će ga najbolji klub u Srbiji reklamirati. Crvena zvezda je jedini klub u Superligi koji će nositi Mikasu – istakao je Dragoslav Jocić, generalni direktor “Univers Co”.

Odbojkašice i odbojkaši Crvene zvezde veoma su zadovoljni novom opremom.

– Veoma smo zadovoljni opremom i verujem da će naše odbojkašice i odbojkaši dobrim igrama i rezultatima dokazati da smo pravi i reprezentativni da promovišemo Mikasu, najpoznatiji svetski odbojkaški brend, sa čijim se loptama igraju utakmice. Iskreno verujem da ćemo na najbolji mogući način pomoći kompaniji “Univers Co” da promovišemo brend Mikasa – poručila je Ana Avramović.

Nakon svečanog čina potpisivanja ugovora napravljena je zajednička fotografija sa odbojkašicama i odbojkašima Crvene zvezde.

 

Vest preuzeta sa sajta OK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама