Hokej

Porazi Zvezde od Triglava (U12 i U16)

Selekcija Zvezdinih hokejaša do 12 godina (U12), koju predvodi Jovica Rus, izgubila je danas u jednom interesantnom susretu od ekipe Triglava iz Kranja, nakon produžeteaka. Krajnji rezultat bio je 3:4 (1:2, 1:1, 1:0, 0:1) za goste i ostaje žal što naši oklopnici nisu iskoristili priliku da odnesu pobedu u ovom susretu.

Prva trećina pripala je ekipi Triglava koja je ovaj period dobila rezultatom 1:2. Poveli su gosti golom Jake Jemeca, a Zvezda preko Mane Poznana dolazi do izjednačenja. Međutim, Žak Matelič trese mrežu Filipa Korenića za 1:2.

U drugom periodu Triglav stiže do 1:3 golom Val Marna, a Andreja Raičević smanjuje na 2:3. Treći period je pripao Zvzedi koja izjednačuje na 3:3, strelac Andreja Raičević.

U produžetku gosti su bili skoncentrisaniji i golom Val Marna dolazi do pobede 3:4.

Image may contain: one or more people, people playing sports, basketball court and stadium
U16: Crvena zvezda – Triglav

Ni selekcija do 16 godina (koju predvodi Marko Juloski) nije uspela da savlada goste iz Kranja. Triglav je bio bolji i odneo pobedu rezultatom 6:8 (0:2, 3:1, 3:5).

Triglav je pri deo utakmice dobio sa 0:2. Strelci su bili Alex Kepic i Jan Pavlovič. Ipak, moramo istaći da je Zvezda imala dosta prilika u napadu ali ih nije iskoristila. Postigli su crveno-beli oklopnici pogodak za smanjenje na 1:2, ali su nakon pritiska gostiju poništili Zvezdin gol iako je bilo evidentno da je neko od gostujućih igrača namerno pomerio gol pre nego su naši igrači uputili udarac ka praznoj mreži.

Druga trećina počinje “mrtvom” šansom za goste koju ne koriste, a onda preko Marka Mladenovića Zvezda smanjuje na 1:2. Nakon što su gosti opet imali veliku šansu koju nisu iskoristili (odlična odbrana Andreja Radojičića), Zvezda u sledećem napadu dolazi do izjednačenja (2:2), a strelac je bio Aleksa Gvozdenović. Nedugo zatim gosti ponovo dolaze u vodstvo. Nakon lepe akcije Nejc Burgar dovodi Triglav u vodstvo od 2:3. Zvezda ipak uspeva da kruniše svoju bolju igru u ovom periodu izjednačujućim pogotkom, a strelac je Antonije Jeremić.

Na samom početku poslednjeg dela igre Triglav ponovo vodi – 3:4. Strelac je Baškarad Majce. Imala je Zvezda fantastičnu priliku da izjednači sa igračem manje, ali pak jednostavno nije hteo u gol. A onda gosti to kažnjavaju i u jednom munjevitom napadu dolaze do vodstva od 3:5. Strelac je bio Nejc Burgar. Zvezda uspeva da smanji u istoj minuti na 4:5, a strelac za crveno-bele bio je Mateja Popović. A onda, nakon dosta izjednačene igre, Zvezdini hokejaši gube pak i gosti postižu novi pogodak za 3:6 (strelac Nejc Burgar). Triglav nastavlja sa boljom igrom i to kruniše svojim sedmim pogotkom (4:7), a strelac je ovog puta bio Nik Mravlje. Ipak, Zvezda u sledećem napadu odmah smanjuje na 5:7 golom Mateje Popovića. Taj gol kao da je dao poleta našim oklopnicima koji ekspresno uspevaju da smanje na 6:7, a strelac je opet bio Mateja Popović. A onda  na minut do kraja susreta trener Juloski izvodi golmana u pokušaju da dođe do izjednačenja, međutim gosti to koriste i dolaze do još jednog pogotka i pobede od 6:8 (strelac Nik Mravlje).

Za kraj želimo da izrazimo punu podrđku dečaku iz ekipe Triglava koji je doživeo (izgleda) težu povredu i na nosilima je iznet iz hale, u nadi da će se što pre oporaviti i vratiti na led.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama