Фудбал Фудбал/Вести

Sjajna saradnja Termi Čatež i Crvene zvezde

Dugotrajna i uspešna saradnja između Crvene zvezde i Termi Čatež datira iz 2013. godine. Pomoćnica direktora prodaje i marketinga Alenka Pogačar istakla je da se u prethodnom periodu značajno razvio sportski turizam u okviru Termi Čatež.

vest-Alenka.jpg

– Više puta smo rekli da su sa sklopljenim ugovorom sa Crvenom zvezdom Terme Čatež počele sistematski da se bave sportskim turizmom. To smo želeli da postignemo i ranije zbog tematike samih Termi, dolazile su nam grupe plivača, kao i drugi sportisti, ali fudbalski turizam smo posebno razvili od kada smo počeli da sarađujemo sa Crvenom zvezdom. U svim ovim godinama mnogo smo naučili i Zvezda nam je sa svojim imenom i brendom dala dodatne reference i klubove koji su baš zbog toga što se vaš klub pripremao ovde rešili da i oni sa nama sklope ugovore– rekla je Alenka Pogačar.

Uslovi za treniranje u Termama Čatež su sve bolji iz godine u godinu.

– Mi smo se fokusirali na fudbal, izgradili smo svoje terene. Na samom početku našeg razvoja svi klubovi su imali primedbe na nedostatak terena u neposrednoj blizini smeštaja. Zato smo prošle godine napravili dva terena, jedan glavni i jedan pomoćni. Ove godine dodali smo i treći teren. Čitava delatnost Termi Čatež zasniva se na termalnim vodama, koje se upotrebljavaju, osim za plivanje i relaksaciju, takođe i za zdravstvene namene, kao i za zagrevanje prostora. Taj benefit iskoristili smo i kada smo gradili fudbalska igrališta. Na dva od tri terena su postavljeni sistemi koji omogućavaju igranje i u zimskim uslovima, baš zbog te tople vode.

U Termama Čatež se tokom letnjeg perioda organizuje fudbalski kamp za decu, u odličnim uslovima sa iskusnim trenerima.

– Od samog početka želeli smo da se saradnja sa Crvenom zvezdom ne zasniva samo na prvom timu, već da budu uključeni svi uzrasti, a posebno deca jer Terme Čatež su upravo destinacija za njih. Ovo je već drugi ugovor koji imamo sa Zvezdom i on se zasniva na učestvovanju u organizovanju dečjih kampova. Prošle godine je bila premijera dečjeg kampa Crvene zvezde kod nas i  imali smo 20 učesnika. Ove godine se to ponovilo i imali smo mnogo veće interesovanje, oko 50 učesnika. Mnogi od njih su došli sa svojim roditeljima i prijateljima, te su tako oni, dok su deca trenirala, imali prilike da uživaju u sadržajima koje nude Terme Čatež. Zato možemo da kažemo da imamo ugodnu saradnju na obostrano zadovoljstvo i uradićemo sve da se ona nastavi, jer se svet zasniva na deci i moramo da brinemo o njima.

Terme Čatež su, delom zahvaljujući saradnji sa Crvenom zvezdom, postale poznat brend u Srbiji.

– Terme Čatež su prisutne već skoro 20 godina na tržištu Srbije, ali veliki bum na vašem tržištu napravljen je od kada je promenjen vizni režim i od kada turisti iz Srbije mogu nesmetano da dolaze u Sloveniju. To se najbolje od svih slovenačkih termi odrazilo baš na Terme Čatež, zato što smo sistematki radili na tom tržištu, a i zato što se nalazimo na samom ulasku u Sloveniju, blizu granice. Put iz Beograda, kao najvećeg grada u Srbiji, do naših Termi nije dug i vrlo je ugodan. Srbi su oduvek bili naši dragi gosti, veoma su dobri potrošači i umeju da uživaju u svim sadržajima koje nudimo. Oni su navikli i na našu okolinu u Termama Čatež i u Brežicama tako da smo sa Crvenom zvezdom još nadgradili i dodali strukturu gostiju koju nismo imali do sad.

Početkom 2017. godine Terme Čatež i Crvena zvezda produžili su saradnju na još tri godine.

– Ugovor do 2019. godine uključuje pripreme prvog tima dva puta godišnje. Nastojaćemo da našu saradnju nastavimo  i poboljšamo, posebno sa iskustvom koje sada imamo iza sebe. Svi smo zadovoljni što je ove godine Zvezda zasluženo uspela da ostvari uspeh u Evropi i svima nama to znači i nosi benefit promocije – poručila je gospođa Pogačar.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама