Fudbal Fudbal/Vesti

Jutarnji rad u teretani

Fudbalere Crvene zvezde ovog jutra dočekalo je izuzetno hladno i kišovito vreme. Zato su crveno-beli iskoristili odlične uslove koje imaju u Termama Čatež i jutarnji trening odradili u teretani.

NIK_2818.JPG

Izabranici Vladana Milojevića radili su pod nadzorom asistenta šefa struke Vladimira Jankovića. Uvodni deo treninga bio je posvećem zagrevanju u ograničenom prostoru sa specifičnim pokretima za fudbalere. Potom se prešlo na vežbe mobilizacije, koje su jako bitne za pokretljivost svih zglobova. Za kraj prvog treninga danas naši fudbaleri radili su vežbe sa gumom za jačanje muskulature nogu i pregibača u zglobu kuka.

– Jutros smo imali uvodni trening u dan, radilo se u teretani vežbe razgibavanja i jačanja što je prijalo ekipi. Imamo dovoljnu svežinu u timu, radimo punom parom i spremamo se za nastavak prvenstva. Već sada u Kup utakmici protiv Dinama nadam se da će nas nekoliko mlađih igrača dobiti šansu da se u što boljem svetlu pokažemo u prvom timu – rekao je Ivan Ilić.

Mladi Ilić je već drugi put na pripremama sa prvim timom.

– Mnogo mi znači prilila da učim od svojih iskusnijih saigrača. Trudim se na svakom treningu, uvek dajem sve od sebe, radim i čekam svoju šansu. Već su mi stariji saigrači pričali da su uslovi u Termama Čatež fenomenalni, a sada sam se i sam uverio. Imamo bazene, saune i sve što nam je neohodno za relaksaciju, kao i odlične terene – poručio je Ilić.

 

 

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama