Фудбал Фудбал/Вести

Fudbaleri otputovali u Sloveniju

Crvena zvezda je prvenstvenu pauzu dočekala na prvom mestu na tabeli, a tokom narednih njeni fudbaleri boraviće u Termama Čatež.

540-pututerme-43.jpg

Stara, dobro poznata destinacija za pripreme, i ovoga puta bila je izbor beogradskog kluba. Zvezdini fudbaleri će se sve do nedelje pripremati za nastavak sezone upravo u Termama Čatež, mestu koje nudi zaista odlične uslove za boravak i treniranje.

Za Sloveniju su otputovali sledeći fudbaleri: Nenad Milijaš, Vujadin Savić, Aleksandar Pešić, Milan Rodić, Mičel Donald, Marko Gobeljić, Abraham Frimpong, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Nenad Krstičić, Slavoljub Srnić, Damijan Le Talek, Milan Borjan, Srđan Babić, Ivan Ilić, Dušan Gordić, Ze Markos, Rikardinjo, Filip Bainović i Nemanja Supić.

Zbog reprezentativnih obaveza odsutni su: Kanga, Boaći, Stojković u seniorskim selekcijama, Radonjić i Adžić u mladim, Luka Ilić i Joveljić u omladinskim selekcijama.

Dok će zbog povreda u Beogradu ostati Damir Kahriman i Nemanja Milić kako bi obavljali terapije.

Ekipa se u Beograd vraća u nedelju, a već u sredu, 11. oktobra, odigraće utakmicu 1/16 finala Kupa Srbije protiv Dinama iz Vranja.

 

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама