Ватерполо Ватерполо/Вести

TANASKOVIĆ I STOJANOVIĆ: Imamo kvalitet, daćemo sve od sebe

Crveno-beli će se sredinom oktobra boriti za plasman u Ligu šampiona sa ekipom Sabadelja.

Đorđe Tanasković, Crvena zvezda

Vaterpolisti Crvene zvezde veruju da mogu da ostvare povoljan rezultat u mečevima sa španskim vicešampionom i da se posle pet godina plasiraju u Ligu šampiona. Jedan od najiskusnijih u redovima Crvene zvezde, 24-godišnji Đorđe Tanasković, kaže za Vaterpolo vesti da je Sabadelj nepoznanica, ali da rezultati pokazuju da su nezgodni na svom bazenu, o čemu je takođe pričao Strahinja Rašović.

– Izvukli smo možda najpoželjniju ekipu od sve tri, ali mislim da nam neće biti lako. Sabadelj nam je skroz nepoznata ekipa, ali gledajući rezultate, rekao bih da kod kuće igraju dosta tvrdo i da će to biti težak meč. Breša, koja ima odličnu ekipu, namučila se da ih pobedi sad u kvalifikacijama. Mislim da imamo kvalitet i ukoliko budemo uspeli da nametnemo naš ritam plivanja i da igramo našu igru u odbrani, verujem da imamo šanse da prođemo dalje.

Potencijalni protivnici crveno-belih bili su još mađarski OSC i Jadran iz Herceg Novog.

– Sabadelj je možda najbolji po nas od te tri ekipe, ako tako može da se kaže. Željno iščekujemo taj duel i sigurno ćemo dati sve od sebe – rekao je Ognjen Stojanović.

Prvi meč na programu je 14. oktobra u Beogradu, a revanš je četiri dana kasnije u Španiji.

Vest preuzeta sa sajta vaterpolo vesti

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама