Кошарка Кошарка/Вести

Zvezda i Medigroup saradnja koja traje

KK Crvena zvezda mts i njen partner najveći privatni zdravstveni sistem ’’Medigroup’’ produžili su saradnju na još jednu godinu. Zdravstveni sistem ’’Medigroup’’ i u narednoj sezoni pružaće kompletnu medicinsku uslugu prvotimcima Zvezde.
Dugogodišnja uspešna saradnja između KK Crvena zvezda mts i najveći privatni zdravstveni sistem ’’Medigroup’’ nastavlja se na još godinu dana. Godinama unazad ’’Medigroup’’ obezbeđuje kompletnu medicinsku uslugu prvotimcima Crvene zvezde i bio je veliki faktor uspeha crveno-belih. S toga, na međusobno zadovoljstvo Klub objavljuje da će zdravstveni sistem ’’Medigroup’’ i Crvena zvezda mts biti u istom timu i naredne sezone.
Pored opšte medicinske nege prvotimaca, ekipa ’’Medigroup’’ bila je prisutna na svim utakmicama koje su crveno-beli igrali na domaćem terenu. Pogotovo prethodne godine bilo je ih mnogo, a medicinska pomoć nikada nije izostajala. Pravovremena pomoć za povređene igrače kako domaćeg tima, tako i gostujućih igrača nikada nije izostala, a medicinski tim Zvezdinog partnera uvek je bio na raspolaganju i Zvezdinim navijačima kada je to bilo neophodno.
KK Crvena zvezda mts ponosna je na svoju saradnju sa najuspešnijima u svojim oblastima i nastavlja da jača svoj tim na parketu i van njega. Najbolji prepoznaju najbolje, a šampionski tim zahteva najuspešnije u svojim oblastima da bi ostvarivao zacrtane ciljeve. Verujemo da će saradnja između Zvezde i zdravstvenog sistema ’’Medigroup’’ i dalje biti jednako uspešna kao do sada i donositi rezultate na koje je Klub veoma ponosan.

Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама